СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VIII, брой 1, март 2011

Bosch организира семинар в рамките на изложението Защита и сигурност 2011

Bosch организира семинар в рамките на изложението Защита и сигурност 2011

Bosch представи новости в продуктовата си гама на семинар, съпътстващ изложението Защита и сигурност 2011, което се състоя от 23 до 26 Февруари т. г. в Интер Експо Център, София. Събитието бе организирано съвместно с партньора на Bosch – СЕТ Инженеринг Груп. Представени бяха най-актуалните продукти и новости във видеонаблюдението, сигнално-охранителната и пожароизвестителна техника на Bosch. В частта за видеонаблюдение бяха представени последните новости в HD решенията от Bosch, акцент беше поставен и върху новата фиксирана термична камера, подходяща за приложения в соларни паркове и критична инфраструктура. Пред аудиторията на живо бяха демонстрирани качеството на изображението на HD видеокамери от сериите AutoDome и Dinion. Бяха представени и новостите във видеорекордерите и инфрачервените прожектори на Bosch.

Фирма СЕТ Инженеринг Груп представи актуалните новини и в пожароизвестяването на компанията. Бяха показани пожароизвестителните централи на Bosch и техните приложения, новата серия двойно-оптични детектори, за най-ранно и надеждно откриване на пожар (FAP 420), новият линеен димен детектор (FIRERAY 5000), както и мостри. Беше презентиран и новият софтуер за проектанти, подходящ за изготвяне на тръжни документи, бюджет на оферти, блокови схеми и др.

При сигнално-охранителната техника на Bosch СЕТ Инженеринг Груп представи пред гостите на семинара предимствата и възможностите на СОТ панелите за малки обекти Solution Ultima (CC488) и Easy Series, както и подробности относно новостите при безжичните устройства на Bosch. Представен беше и панелът за средни и големи обекти МАР 5000, детектори, аксесоари, мостри и други продукти на фирмата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини