СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 1, март 2012

FESTOOL разшири гамата си с нови услуги

Инструментите, аксесоарите и консумативите FESTOOL впечатляват със своето първокласно качество. За перфектно работеща система е необходим и перфектен сервиз. Под „сервиз” ние разбираме не само ремонтната ни дейност, но и всички онези услуги, които впечатляват и улесняват работата на нашите клиенти – професионалистите.

Преди 10 години Festool първи въведе 3 годишната гаранция на своите машини. Десет години по-късно германската марка продължава да разширява набора си от следпродажбени услуги. За да бъдат клиентите напълно удовлетворени, от 1 януари 2012 г. фирмата разшири гамата от допълнително предлагани услуги, като на потребителите се предлагат няколко ползи, действащи дълго време след покупката на продукта. Всичко това се постига бързо и лесно - чрез онлайн гаранционната регистрация. Всички допълнителни услуги се обединяват под името „myFestool Services“, като клиентите ще имат бърз и директен достъп до тях. myFestool Services - означава повече ползи за клиента.

Предлаганите услуги включват: 7 години гаранция за поддръжка на резервни части - гарантират наличие на оригинални резервни части в сервизната мрежа до 7, а и в някои случаи повече години след окончателното спиране на производството на дадена машина. Безплатният транспорт до сервиза ни и обратно спестява време и разходи и най-вече колебанията на клиента дали и кога да изпрати за проверка машината в чието добро работно състояние се съмнява. Клиентска карта Festool, издавана автоматично след регистрацията на гаранцията, го прави член на един престижен клуб и спестява до 50% от разходите за труд при последващи извънгаранционни ремонти. Създава се също така клиентски myFestool онлайн профил, чрез който клиентът може да получава допълнителна и задълбочена информация за новости, промоции и приложения на машините. Консултациите и гарантираният тест за безопасност ще дават увереност и на най-плахите потребители, че имат в ръцете си качествена и най-вече „правилната” машина за своите нужди. И не на последно място – ангажиментът ни за гаранционен ремонт в рамките на 24 часа от получаването на машината в сервиза са само част от услугите, които ще се усетят от клиентите от тази година. За да бъде удоволствието пълно – също от тази година - Годината на феновете, се пуска и каталогът с Феновски продукти /якета, сакове, шапки и др./

Прелисти броя

още в рубриката

Новини