СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 2, 2012

Bosch Системи за сигурност и Макстел организираха съвместен семинар

На 01.03.2012 г., в рамките на изложението „Защита и сигурност 2012”, се проведе съвместен семинар на Bosch Системи за сигурност и дистрибутора Макстел, на който бяха представени най-новите продукти на Bosch Системи за сигурност. Основните акценти на семинара бяха серията за видеонаблюдение Advantage Line и новата пожароизвестителна централа FPC 500 на Bosch.

Присъстващите имаха възможността да се запознаят подробно с новата серия за видеонаблюдение Advantage Line, представена от специалистите от Макстел, която включва пълна гама професионални и висококачествени продукти за видеонаблюдение – IP, аналогови камери и дигитални видеорекордери. Те са подходящи за малки и средни обекти – училища, офиси, магазини и др., като могат да предложат гарантирано високо качество от Bosch в съчетание с достъпни цени.

Вторият основен акцент на семинара бе новата конвенционална пожароизвестителна централа FPC 500 на Bosch. Отново адаптирана за средни и малки приложения, конвенционалната централа е сертифицирана по последните изисквания на EN 54. Тя предлага лесно за крайния потребител решение, благодарение на цветно кодирания и интуитивен интерфейс, както и висока надеждност, минимизирайки фалшивите аларми.

Освен запознаването с техническите характеристики, на присъстващите бе предоставена възможност да видят самите продукти и нагледно да се убедят в предимствата на видеокамерите на Bosch и компактността, интуитивната работа и бързата инсталация на пожароизвестителните централи. Интерактивните презентации, включващи специални видеоклипове за продуктите на Bosch, допълнително подпомогнаха за по-доброто разбиране на информацията. Семинарът бе разнообразен и от краткото представяне на професионалната серия електроинструменти на Bosch, с което присъстващите специалисти успяха да допълнят представата си не само за продуктите на Bosch Системи за сигурност, но и за възможностите да бъде улеснена тяхната инсталация, благодарение на електроинструментите на Bosch. В края на семинара бе проведена томбола, а присъстващите получиха интересни и практични награди от Bosch.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини