СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

New Holland обнови гамата си комбинирани багер-товарачи

New Holland обнови гамата си комбинирани багер-товарачи

В началото на 2012 г. New Holland и партньорът им в България Иновекс представиха новата Серия С комбинирани багер-товарачи. Добре познатите модели на българския пазар В100, В110, В115 се предлагат с нови двигатели, отговарящи на най-съвременните изисквания за вредни емисии – Tier4i. Тази технология осигурява подобрена работа на двигателя с изключителна икономия на гориво като подобренията могат да се групират в 5 насоки:

Повече мощност и по-бърза реакция - Новата С серия комбинирани багер-товарачи е оборудвана с 3,4 литрови двигатели, вариращи от 97 до 110 к.с. Тези мощни двигатели са разработени от FPT Industrial и осигуряват с по 10 к.с. повече от всякакви други налични модели на пазара в този сегмент.

Намаление на разхода на гориво до 14%. В допълнение към високата горивна ефективност на двигателите, които намаляват потреблението с до 4% - новата С серия предоставя Система за следене на товара с помпа с променлив работен обем, чрез която се подпомага с до 14% за по-малко потребление на гориво.

Върховни работни показатели и лекота на работата със системата Auto-glide Ride Сontrol - Новата система на серията С замества Glide Ride системата на предишните модели като осигурява по-висока производителност на товарача, по-лесното му управление, предотвратяване на вибрациите по време на движение, задействайки се автоматично при скорост над 5km/h.

Подобрено сервизно обслужване - Подмяната на наклона на капака на новите комбинирани багер-товарачи е направена с цел да се постигне максимален достъп до всички ежедневно обслужвани консумативи с по-лесно отваряне и място за действие, което да допринесе за ефикасно техническо обслужване и съответното максимализиране на времето.

Нов базов модел с високотехнологична конфигурация - Хидравличната система на моделите от Серията С е от последно поколение тип затворен център с аксиално-бутална помпа с променлив ход, осигуряваща безпроблемна работа на машината при изпълнение на няколко едновременни команди.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини