СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

Осем серии енергоефективни бойлери Diplomat

Осем серии енергоефективни бойлери Diplomat

За съвременния българин е от съществено значение уредите за дома, и особено бойлерите, да бъдат с висока, според съвременните стандарти, степен на сигурност. Както и да бъдат ефективни, удобни и лесни за експлоатация. Бойлерите Diplomat са специално произведени за българския пазар от Ferroli Group - италианска компания, която има 14 производствени центъра в Европа и Азия, и присъства успешно на пазара в над 120 страни в света. С марката Diplomat се предлага широка гама бойлери с обем от 10 до 150 литра, които са селектирани в 8 серии: Excellence, Innovation, Performance, Classic, Classic Plus, Intense, Bravissimo и Bellissimo. Високотехнологичното емайлирано покритие и антикорозионна устойчивост на водосъдържателите на бойлерите Diplomat, произведени от Ferroli Group, гарантират запазването на чистотата на водата в уреда. Това я прави годна дори за пиене. Друго съществено предимство на водосъдържателите на тези бойлери е тяхната висока устойчивост на деформации в процеса на нагряване, вследствие на високото налягане. Това се дължи на специалната обработка на стоманата, от която са изработени.

Важен елемент за енергоспестяването и икономичността на бойлерите Diplomat е изолацията от безфреонов полиуретан с висока плътност и устойчивост срещу топлинни загуби .

Бойлерите Diplomat, произведени от Ferroli Group, са снабдени с прецизни термометри, удобни за потребителите заради големия си дисплей и антирефлексно покритие.

Уникалното при бойлерите Diplomat от сериите Excellence, Innovation и Classic Plus, е нагревателят Blue Forever, който е произведен по оригинална патентована технология, гарантираща защита срещу варовикови отлагания. Това свежда риска от повреди на нагревателя до минимум и запазва високата ефективност на загряване, независимо от това в коя част на България се ползват бойлерите Diplomat от сериите Excellence, Innovation, Classic Plus. Моделите Diplomat Excellence и Innovation са с електронно дистанционно управление, което ги прави модерни и уникални на пазара.

Бойлер Diplomat Excellence е с 6 години пълна гаранция, а Diplomat Classic Plus е с 6 години гаранция на водосъдържателя.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини