СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

Представиха новостите в строителния сектор на CTT Москва

Представиха новостите в строителния сектор на CTT Москва

В периода 29-ти май – 2-ри юни тази година в Москва се проведе международното изложение за строителна техника и оборудване – CTT Moscow 2012. Изложението се провежда всяка година, а първото му издание е през 2000 година. След първото си провеждане изложението бързо се превръща в един от най-важните търговски панаири за строителна техника и технологии в Русия.

Изложението е насочено към промишлеността, търговията, доставчици на услуги от отраслите строителство и строителни материали и особено на вземащите решения от областта на обществените поръчки.

И тази година по традиция изложението се проведе в изложбения център – Crocus Expo International Exhibition Center. В допълнение към 19 изложбени зали и 49 конферентни зали, оборудвани с всички необходими съоръжения, Crocus Expo предлага перфектно открито пространство, което може да се използва за представяне на тежкотоварни машини, търговски и индустриални превозни средства.

Над 100 000m2 са изложбените площи, организирани на два етажа. Изложителите са от цял свят. Над 650 изложители от 23 страни представят последните си продукти и решения в строителния сектор.

На изложението се предлага богата гама от: земекопни машини, строителни машини и оборудване, строителни материали, съоръжения и машини за цимент и бетон, хидравлични и пневматични инструменти, генератори, помпи и компресори, кофражни системи и скелета, аксесоари и резервни части.

Посетителският кръг е доста широк - собственици и управители на строителни фирми; строителни експерти; технически ръководители; университетски преподаватели; представители на строителни и финансови асоциации.

В дните на строителния панаир се провеждат разнообразие от семинари, конференции и възможности за обучение, съобразена с нуждите на изпълнители, отдаване под наем и лизингови компании, производители на продукти и други професионалисти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини