СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 6, 2012

Българските бързи индустриални врати отново в Пловдив

Българските бързи индустриални врати отново в Пловдив

Българският производител на бързи индустриални врати ще представи най-новите си разработки на есенното издание на Пловдивския панаир (24ти – 29ти септември). За трета поредна година Зест Инженеринг-Модул Модус ще демонстрират собствени разработки, които успешно конкурират най-доброто на световния пазар като дизайн, качество и надеждност. “Това, което за другите е екстра, за нас е стандарт”, категоричен е управителят на фирмата.

Уникалното за пазара предложение на Зест Инженеринг-Модул Модус са на практика неограничените възможности за персонализация на изделието, при това на изненадващо добра цена. „Вратите са изцяло наша изработка, така че софтуерната им система остава отворена за всякакви спецификации. Избираме датчиците, които гарантират, че вратата ще работи точно така, както е пожелал клиентът”, коментира главният конструктор инж. Орлин Нинов.

В работата си първият български производител се справя с различни архитектурни предизвикателства, които налагат използването на допълнителни елементи, обшивки и др. Всичко това се предоставя от тях. „Имахме клиент от Ямбол – споделя инж. Нинов, който искаше да му се монтира бърза врата върху съществуваща плъзгаща се такава. Дистрибутори вече му бяха отказали, но ние откликнахме, отразихме потенциалните проблеми и сега нашата врата е там и хората си я ползват.” От Зест Инженеринг – Модул Модус обръщат внимание дори и на нефункционалните детайли. Монтирана на претоварище в новозагорски силоз, врата потропва от пулсациите на вятъра. Това не пречи на работата є, но дразни слуха на работниците. Инженерното решение на проблема те превръщат в стандарт и така стават единствените, които предлагат тиха надипляща се врата, при това не само в България.

Изработени от PVC платно, бързите врати са модерна система за скоростно отваряне и затваряне – около 1,5 метра в секунда - на натоварени проходи. Имат широко приложение в индустриалните предприятия и предприятията от хранително-вкусовата промишленост, складови бази, халета, хангари, селскостопански сгради. Зест Инженеринг-Модул Модус произвеждат и врати за особено големи отвори, които са удачното решение за места, където друга врата е или немислима, или прекалено тежка и трудна за експлоатация.



ЗЕСТ ИНЖЕНЕРИНГ - МОДУЛ МОДУС

София 1000, ул. Солунска 55
тел.:02/ 9516126
087/ 8102248

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини