СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 6, 2012

LED продукти от фирма Мегатекс

LED продукти от фирма Мегатекс

Мегатекс е водещ производител на уникални високотехнологични продукти, базирани на различни технологии за визуална комуникация. От 1989 г. компанията предлага цялостно информационно обслужване и интелигентни комуникационни решения. Мегатекс е една от първите фирми, които наложиха LED технологиите в България през последните 25 години и създава надеждни осветителни системи с висока ефективност и дългогодишна гаранция на ниски цени. Светодиодните продукти, предлагани от фирмата, са изключително разнообразни по форма и вид на светлинния ефект. Те могат да посрещнат различни нужди и да задоволят най-изтънчените вкусове. Приложими са за осветление на интериора и екстериора.

LED продуктите за вътрешно осветление създават уютна бизнес атмосфера в офиса, заседателна зала, шоу рум, бизнес център. С тях можете да предадете лек нюанс или мощен светлинен поток в зависимост oт предназначение на помещението и внушението, което целите. LED продуктите за външно осветление могат успешно да бъдат използвани за светлинни ефекти акценти върху фасада, алеи, градини, паркинги и др.

Продуктите са базирани на светодиодна (LED) технология, наричана "Светлината на бъдещето". Отличават се с изключително ниска консумация на енергия и природосъобразност. С тях всеки може да проектира своя уникална система за осветление от ново поколение - икономична, екологична и ефектна.

Редица са ползите от използването на светодиодни продукти: редуцират разходите за електричество 33 пъти; спестяват средства чрез ичключително дълготраен продукт - с живот до 100 000 часа; LED осветлението щади очите - не ги изморява и не ги заслепява; грижите се за здравето и комфорта на Вашите служители, като им осигурявате осветление без вредни емисии и с по-малко топлоотделяне; защитавате природата, изправяте се срещу проблема с изчерпаемите източници на енергия и давате своя принос за постигане на екологосъобразен и енергиен баланс; някои светодиодни продукти позволяват постигане на различно ниво на осветеност и разнообразни цветове само с едно решение; светодиодната (LED) оптична система позволява силно фокусиране на светлинния лъч, намалявайки неосветените места и повърхности и излишната загуба на енергия; LED технологията позволява различни нива на осветеност и ъгъл на излъчване, с възможност за управление и регулиране на светлината по различен начин.

Като сериозна и утвърдена организация Мегатекс прилага индивидуален подход към всеки потенциален партньор и внимателно изследва неговите потребности.

Днес компанията е установила практика да изнася продукция в над 60 страни в света, има 25 годишен опит в обслужването на публични, частни организации и сдружения с нестопанска цел, предоставяйки им подходящи решения за оптимизиране на комуникацията с клиента. Доказателство за най-високо качество, издръжливост и ефективност на продуктите на фирмата е и фактът, че информационните системи и самостоятелното фукнциониращите дисплеи с марка Мегатекс работят успешно в парламенти, сенати, министерски съвети, големи международни летища, мултинационални банки в световен мащаб, известни стокови борси, големи футболни стадиони, емблематични спортни зали, площади от централната градски част на световно познати градове и на много други обществени места. Продуктите с марка Мегатекс се произвеждат по подход, максимално отговарящ на функционалните изисвания на клиентите, на база бързи и съвременни решения, широка гама възможности при работа с тях и дизайн без еквивалент.

За специфични нужди или уникални локации фирмата предоставя специални клиентски решения по проект - идивидуален и съобразен с изискванията на клиента.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини