СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 6, 2012

Нова марка инструменти PREMIUM TOOLS от Валерий С&М Груп

Наред с редица постижения, дружеството отбелязва своята 20 годишнина и с юбилейно представяне на франчайзингова търговска верига PROFEL на Есенния технически панаир в Пловдив. За 5 години магазини PROFEL се превърнаха в символ на богато многоообразие от машини, инструменти, консумативи и компетентно обслужване. Тази година панаирният щанд на Търговска верига PROFEL ще изненада своите посетители с нови поколения на марки с утвърдена търговска история.

Марката RTR е широко известна на българския пазар от пролетта на 2003 година и е сред най-продаваните марки електроинструменти. В началото на 2009 година, след прецизни лабораторни проби и изпитвания, на пазара излиза пълна гама от пробивни, дървообработващи, шлайфащи и полиращи машини RTR-MAX. Само две години по-късно, през месец март 2012 година, при високоефективно сътрудничество с водещи специалисти в сферата на проектирането и производството на електроинструменти, пазарът посрещна последното поколение - RTR PREMIUM. Освен традиционните ударо-пробивни, шлайфащи, шлифовъчни и дървообработващи машини, помпи и градинска техника, RTR PREMIUM предлага нова серия литиево-йонни акумулаторни инструменти. Съвременната литиево-йонна технология на захранване осигурява икономичност, дълъг живот на инструментите и по-висока ефективност при работа. Дружеството гарантира надеждно следпродажбено обслужване за всички електроинструменти в оторизирани сервизи в цялата страна. Тази година марката RTR осигурява още едно попълнение в асортиментното многообразие – ръчни инструменти PREMIUM TOOLS. Потребителите ще бъдат удовлетворени от специално произведените дискове за флекс машините на RTR PREMIUM. Различни размери чукове с дървена и фибърна дръжка, голямо многообразие от телени четки за флекс, бормашини и шмиргел - тип камбана, периферни и с дръжка, ключове – шестограми и гаечни, разнообразие от клещи и отвертки с широка приложимост – това е само част от новия асортимент ръчни инструменти с марка PREMIUM TOOLS.

PREMIUM TOOLS ще се наложи на пазара като предпочитан асортимент както за професионалния, така и за хоби сектора, благодарение на високо качество, широка гама на приложимост и отличен баланс между високо качество и достъпна цена.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини