СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 7, 2012

Панели от минерална вата на фирма MoT panels

Панели от минерална вата на фирма MoT panels

MoT panels е най-новият производител на панели от минерална вата в Гърция.

Дългогодишният опит на компанията Metallourgia е предимство и благодарение на него те навлизат на пазара на пожароустойчиви панели в един колкото и труден, толкова и обещаващ период.

„На фона на цялата обстановка на строителния пазар в Европа, ние сме убедени, че ще се докажем като надежден и лоялен професионален партньор за всички строителни и търговски дружества. Със силно присъствие на българския пазар и високо качество на предлагания продукт, нашата цел е да разширим дейността си”, коментират от фирмата.

В сравнение с повечето компании в бранша, MoT panels е малка и доста гъвкава компания, с акцент и подчертана взискателност към продуктите от минерална вата.

„Гордеем се с високото ни ниво, условията, които предлагаме, кратките срокове за доставка, които спазваме, но най-вече заради пряката комуникация, която имаме с всички наши клиенти и партньори”, допълват още от фирмата.

Качеството на панелите е от първостепенна важност. Базирано на ноу-хау на едноименната фирма и най-добрите материали и гарантират висок стандарт и едновременно с това конкурентна цена.

Продуктовата гама включва от обикновени стоманени панели с минерална вата до звукоизолационни – перфорирани панели за поглъщане на звука; панели от неръждаема стомана, както и от алуминий за промишлени среди.

Съпътстващите продукти, като обшивки, капандури, вълнообразни или трапецовидни листове, студено валцувани столици, също са на разположение в продуктова гама, като така клиентите и партньорите получават цялостни решения и системи.

„Ще бъдем много щастливи, ако успеем да дадем отговор на всички въпроси на клиентите, да предложим лично на всеки решения и продукти от гамата ни, затова и нашата фабрика винаги ще е отворена за вас, а наш представител – близо до вас”, казват от фирмата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини