СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 2, 2013

Лесно почистване с новите професионални водоструйки Bosch Синя линия

Лесно почистване с новите професионални водоструйки Bosch Синя линия

Bosch пуска на пазара първите си професионални водоструйки;
Специално разработената гама водоструйки предлага мощност, висока устойчивост и дълъг живот;


Лесни за поддръжка и националната сервизна мрежа на Bosch осигуряват ефективно сервизиране.

За първи път дивизия “Електроинструменти” на Bosch пуска на пазара гама професионални водоструйки Bosch Синя линия, предназначени за професионалния пазар на почистващи услуги. Водоструйките се използват масово за професионално почистване на прах и замърсявания от строителните площадки, така че те трябва да бъдат мощни и лесни за обслужване.

Всички продукти са издръжливи и трайни, предлагат разнообразни функции на атрактивни цени. Компактният модел GHP 5-13 C е удобен и продуктивен с превъзходно съотношение размер – мощност.

Екипиран е с помпа с колянов вал и бутала с керамично покритие на базата на динамичната технология от автомобилната индустрия, където помпите не загряват бързо и поради това работят много по-дълго. Моделите от средния клас GHP 5-14 и GHP 6-14 са мощни и се транспортират лесно до работната площадка.

Също като другите продукти от гамата са функция самозасмукване и могат да изтеглят вода от отдалечени източници. Притежават авто-стоп технология, спираща мотора и помпата при отпускане на спусъка на пистолета.

Топ моделът GHP 8-15 XD е продуктивен и изключително здрав с впечатляващ 4000-ватов двигател и дебит от 800 литра в час с ефективна комбинация от мощност и дебит. Благодарение на дизайна със солидна метална рама, уредът може лесно да се повдига с кран до различни зони на строителната площадка.

Качеството и сервизът са важни критерии за операторите на професионални водоструйки. Продуктите на Bosch са разработени с лесен достъп за сервизиране, така че времето за ремонт и поддръжка се свежда до минимум. Те разполагат с продуктовата гаранция на Bosch за професионални електроинструменти – 3 години безплатна гаранция, при регистрация в интернет на адрес www.bosch.bg в рамките на 4 седмици след закупуване им, и националното покритие на сервизната мрежа на Bosch “Електроинструменти”.

Греъм Стокоу, шеф на развойната дейност в сектор “Външно почистване”, споделя: “Професионалните водоструйки са аткрактивен пазарен сегмент и Бош е ясно фокусиран върху въвеждането им на пазара и стабилизирането на присъствието им в конкурентна среда. Новата гама на Bosch предоставя гъвкавостта, лесното обслужване и фенкционалността, изисквани от професионалните потребители.“



РОБЕРТ БОШ / ЕЛЕКТРОИНСТРУМЕНТИ

София 1407, бул. Черни връх 51-Б
тел.:02/ 9601067