СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 2, 2013

bauMax откри втори магазин в София

През март 2013 г. bauMax откри своя втори магазин в София. Това е осмият строителен хипермаркет на компанията в страната. Новият магазин е разположен в ж.к. Люлин на обща площ от 15.000 m2, на която над 40 000 продукта са разделени в четири сектора – строителство, техника, интериор и градина.

Един от основните акценти на новия bauMax е мащабното изложение на бани. Благодарение на иновативната услуга „3D планиране на бани” и заедно с дизайнерите на bauMax, клиентите имат възможността да направят триизмерен проект на своята нова баня и да видят точно как ще изглежда тя, още преди да са започнали ремонта.

Друга удобна и иновативна услуга в магазина е тест центърът за електроинструменти, където клиентите могат да изпробват инструментите, преди да направят своя избор. В този сектор, клиентите имат възможността да разгледат и да тестват най-новите инструменти и машини, предлагани на пазара.

Друго нововъведение са модерните презентации на подови настилки: тук клиентите могат да открият специализиран център с голямо разнообразие от масивен паркет, център за ламиниран паркет и специализиран център за плочки от водещи световни производители, като широката гама от продукти предлага избор от най-ниски цени до продукти с най-високо качество. Наред с това, към специализираните центрове за подови настилки са обособени центровете за клиентски поръчки, в които се предлагат над 100 вида масивен и ламиниран паркет и над 500 вида плочки. Тук клиентите могат да направят своята поръчка по мостра и да получат поръчаната стока в кратки срокове.

С 4000m2 площ, друга основна част от новия магазин е специализираният Drive-In център за строителни материали, където клиентите имат възможността да пазаруват и да товарят строителни материали директно в собствените си автомобили. Центърът е голямо удобство основно за клиентите, пазаруващи строителни материали в големи количества.

Отдел строителство в магазина разполага и с допълнителен специализиран център за строителни елементи, където на разположение на клиентите е изложението на висококачествени врати и прозорци в комбинация с компетентно обслужване. Други основни услуги, предлагани в магазина, са центърът за тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на пердета, както и ремаркета под наем, монтаж на ламиниран паркет и други.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини