СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 5, 2013

Нов модел битумни керемиди пресъздава визията на „средиземноморски покрив”

Нов модел битумни керемиди пресъздава визията на „средиземноморски покрив”

Master Coppo e единствена по рода си патентована, термопластична керемида, ламинирана в 2 слоя, която благодарение на 3D ефекти и специални цветови нюанси пресъздава визията на традиционните средиземноморски (популярни още като „турски”) керемиди и придава автентичен исторически облик на сградите. Master Coppo от Tegola се вписва умело в атмосферата на автентична стара архитектура.

Подобно на останалите модели от гамата, битумни керемиди на Tegola Canadese, Master Coppo: не се чупи; по-лека e от традиционни покривни покрития; монтира се с пирони, дори при много стръмни покриви, без риск от свличане на керемидите.

Системата за полагане е опростена и ефективна, тъй като керемидите са със самозалепваща основа. Веднъж изпълнено, покривното покритие не изисква допълнителна поддръжка; устойчиво е на атмосферни влияния, включително градушка и заледяване.

Master Coppo битумни керемиди са приложими върху покриви със сложна форма и позволяват интегриране на соларни битумни керемиди и гъвкави фотоволтаични панели.

В полза на природата:
Master Coppo се произвеждат от естествени и рециклирани материали; Енергията за производство се добива от възобновяеми енергийни източници; Производството е енергийно-ефективно; Компактен продукт – изисква по-малко транспортни единици за доставка.

Иновативният модел битумни керемиди може да бъде видян в шоурумите на ВИ ДЖИ ЕФ в София, Пловдив и Бургас.

ВИ ДЖИ ЕФ е водеща компания на българския пазар в областта на изолационните решения. Екипът на фирмата осигурява комплексно обслужване от техническа консултация, доставка и инженеринг на хидроизолационни системи за сгради и съоръжения.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини