СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 5, 2013

Под мотото „По-добри сгради и „умни” градове” ще се проведе SAIE 2013

Под мотото „По-добри сгради и „умни” градове” ще се проведе SAIE 2013

В периода от 16-ти до 19-ти октомври тази година, в Болоня, Италия ще се проведе международното изложение SAIE. SAIE e престижно международно изложение за решения, проекти и нови технологии в архитектурата.

Платформата на изложението е фокусирана и върху организирането на тематични конференции, семинари, изложби и практически демонстрации.

И тази година, под мотото „По-добри сгради и „умни” градове”, в традиционните четири панела ще се представят най-новите технологии, системни решения и тенденции.

SAIE Сгради е тематичният раздел, посветен на аспектите в проектирането на сгради; третират се въпроси, свързани със сеизмичните въздействие; разглеждат се геотехнически проблеми и технологии за укрепване на земната основа. Изложбените пространства ще бъдат допълнени от изложения, конференции, курсове и практически демонстрации. Неразделна част от този панел е пространството, посветено на изследователските центрове, където ще бъдат показани последните иновации в областта на проектиране на конструкции за сеизмични въздействия.

Най-новите технологии, машини, решения и продукти, използвани на строителните обекти, ще намерят своето място по време на SAIE Site.

Друг основен раздел на SAIE е разделът, посветен на устойчивото строителство – SAIE Green Habitat. Акцент ще бъдат изследователските центрове, които ще представят последните новости в областта на екологичната ефективност и устойчивото строителство.

С иновативен дизайн отново ще е площта на SAIE, посветена на софтуерни и хардуерни продукти за проектантни, архитекти, строители и мениджъри.

Изложението SAIE е място, където се срещат над 1700 фирми, където производителите имат възможност да представят най-новите си продукти и решения на близо 200 000 посетители от строителния сектор.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини