СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 6, 2013

Нова серия дизелови мотокари произведени от ИПО

Нова серия дизелови мотокари произведени от ИПО

На Есенния Пловдивски панаир тази година ИПО отбеляза официално представянето на своето ново производствено направление - мотокари, конструирани, разработени и произведени изцяло от квалифицирания технически екип на фирмата. С товароподемни способности, вариращи от 1,6 до 32, карите на ИПО ще намират широко приложение на индустриалния пазар.

Произвежданите кари се характеризират с качество на световно ниво, отличен дизайн и надеждност, което се осигурява от вградените висококачествени компоненти – Cummins, Yanmar, Perkins, Dana Spicer, Dana, Graziano, Hella, Walvoil и др. Съвременните турбодизелови двигатели, използвани в изграждането на машините, постигат значителна продуктивност, удължен интервал между сервизните обслужвания и нисък разход на гориво. Монтирани директно към двигателя, високопроизводителните индустриaлни трансмисии Dana Spicer, отчитат отлични резултати при тежък режим на работа. Шасито на мотокарите е изработено от специални метални плочи, даващи висока якост и надеждност на конструкцията, а кабинният модул отговаря на всички изисквания за безопасност и сигурност – ROPS & FOPS STANDARD.

Машините се предлагат с едногодишна гаранция, като гаранционният и извънгаранционният сервиз се извършва от специализиран екип техници за товароподемното направление на фирмата. Високата ефективност при изпълняване на поръчки и обслужване на клиенти се постига благодарение на завършения цикъл от производство до сервизиране и доставяне на резервни компоненти за мотокарите. По този начин ИПО успява да поддържа постоянна складова наличност на резервни части и къси срокове на производство и доставка.

В допълнение към основните модели производителят предлага и възможността за изработване на кари със специално предназначение, изцяло съгласно специфичните изисквания на клиента, позволявайки на продукта да задоволи напълно товаро-разтоварните нужди на потребителите.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини