СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 1, 2014

Френски производител на заваръчна техника стъпва на българския пазар

Френски производител на заваръчна техника стъпва на българския пазар

От началото на тази година френската компания CTF FRANCE SAURON стъпва на българския пазар чрез представителството на Рожен Пласт. CTF FRANCE SAURON е правоприемник на компанията J.SAURON SA, разработила първата в света поливалентна машина за електродифузно заваряване THERMOPLAST RS 051. В днешни дни CTF FRANCE SAURON предлага пълна гама машини за челно и електродифузно заваряване на РЕ тръби с диаметър до 1600mm, генератори от 6 до над 22kW и спомагателно оборудване за полиетиленови мрежи, както и машини за разпробиване под налягане на стоманени и РЕ тръби в експлоатационни условия за направа на отклонения. Листата на машините за електродифузно заваряване на CTF FRANCE SAURON включва уреди с входящо напрежение 230V, както и уникалния уред с безопасно входящо напрежение 48V за работа в опасни условия на газови системи под налягане.

Асортиментът от машини за челно заваряване наред с познатите серии Pipefuse (ръчни), Protofuse (полуавтоматични) и Pilotfuse (напълно автоматизирани) включва и уникалните полуавтоматични машини от серия Protofuse Mixte, които съчетават в една и съща машина челно и електродифузно заваряване. Машините на CTF FRANCE SAURON се позиционират в най-високия клас на качество в световен мащаб и се отличават с много стабилна конструкция.

Гарантират първокласно заваряване на строителни обекти или в изкопи независимо от приложението.

След обстойно проучване CTF FRANCE SAURON е избрала за свой местен представител фирма Рожен Пласт заради нейния дългогодишен опит в продажбите и експлоатацията на заваръчна техника, заради статута й на една от водещите фигури в бранша, както и въз основа на нейната отлична репутация в национален и в международен план. Двете компании планират съвместно участие на специализираното изложение Вода София 2014.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини