СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 1, 2014

Мотокари със специално приложение от ИПО

Мотокари със специално приложение от ИПО

Фокусирана към индивидуалните нужди на клиента, производствената практика в ИПО Кари определя като основен приоритет възможността за изработване на машини със специално предназначение. Карите могат да отговарят на различни параметри по отношение на проходимост, товароносимост, височина на повдигане и др. Предимно разработвани в горния диапазон на товароносимост, до 32 тона, карите могат да бъдат произведени по предварително зададени от клиента параметри.

Вгражданите двигатели се подбират специално за тяхното приложение за мотокари, като целта е да се осигури висока сигурност на работа, ниска консумация на гориво, дълъг експлоатационен период, ниски нива на шум и вредни емисии, съответстващи на всички Европейски директиви. Шасито се разработва от конструкторския екип на фирмата и е изработено чрез подбор на качествени материали, даващи висока якост и надеждност при равномерно и динамично натоварване.

Специално внимание се обръща на разработването на повдигателната уредба, от една страна тя да отговаря точно на изискванията на клиента за височина на повдигане при минимална строителна височина, използването на собствена конструкция интегрирани съоръжения, от друга се обръща внимание на използването на специални материали, даващи висока якост в целия диапазон от задачи изпълнявани от мотокарите.

Освен с авторски дизайн, карите ИПО се характеризират с качество и надеждност на световно ниво, осигурявано от вгражданите висококачествени компоненти – Cummins, Yanmar, Perkins, Dana Spicer, Dana, Graziano, Hella, Walvoil и др. Съвременните турбодизелови двигатели, използвани в изграждането на машините, постигат значителна продуктивност, удължен интервал между сервизните обслужвания и нисък разход на гориво. Монтирани директно към двигателя, високопроизводителните индустриaлни трансмисии Dana Spicer, отчитат отлични резултати при тежък режим на работа, а кабинният модул отговаря на всички изисквания за безопасност и сигурност.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини