СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 1, 2014

През годините марката Licata+Greutol ще набира скорост

Разговор с г-н Иван Стоянов, управител на Ликата+Греутол

Г-н Стоянов, разкажете повече за дейността на компанията на нашия пазар?
Licata+Greutol присъства на българския пазар от 2007 г. През 2012 г. беше основано представителство в България. Оставаме верни на девиза: строим, реставрираме, поправяме.

Винаги съм мислил, че за да имаме успех, трябва да се предложи нещо различно и положително в работата, и в този дух се развива и гради стратегията на компанията в България. За мен е важно преди да се направи следващата стъпка, да знаем, че сме стъпили на здрава почва. Когато градим партньорство, винаги сме открити и чисти в намеренията. Това дава вяра и увереност на хората срещу нас да подходят по същия начин. Стремим се да даваме максимума от себе си по време на работа.

От първия ден стратегията на фирмата е насочена към подобряване на капацитета и качеството на продуктите. Напълно автоматизираното производство, позиционирано в Бергамо, ни предоставя постоянно и високо качество на продуктите, което ни дава увереност и сила при постигане на целите.

Всичко казано дотук е предпоставка за работа с най-големите доставчици на строителни материали и строителни фирми в съответните региони.

Успешно на пазара реализираме топлоизолационни системи, лепила за керамични покрития, хидроизолационни материали, бои за вътрешна и външна употреба, грундове и импрегнатори, продукти за възстановяване на бетони.

Споделете впечатленията си от изминалата година.
След раждането на един организъм, най-важно е да се задържи жив, да стъпи на крака и да започне сам да се развива. В това отношение 2013 г. беше успешна за фирмата. Успяхме да запазим всички стари партньори, да доразвием отношенията с тях. Осъществихме нови контакти с водещи фирми на пазара, които в процеса на работа успяхме да затвърдим поради доброто качество на обслужване.

Бихте ли споделили очакванията си за бъдещото развитие на марката в страната?
През годините марката Licata+Greutol ще набира скорост. Стремежът ще е насочен към разширяване на продуктовата гама и постоянна работа по подобряване качеството на продуктите и услугите, следване на поетия път за развитие, влизане в нови региони, запазване на интереса за работа с Licata+Greutol.