СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 3, 2014

Инвестирането на родна земя е сред приоритетите на Валерий С&М Груп

Разговор с г-жа Даниела Владимирова, Търговски директор на Валерий С & М Груп

Инвестирането на родна земя е сред приоритетите на Валерий С&М Груп

Г-жо Владимирова, кои са новостите около Валерий С & М Груп?
В хода на своята корпоративна история Валерий С&М Груп получи трайно доверието на своите клиенти и партньори. Заслужената с много труд, професионални умения и ентусиазъм пазарна позиция ни задължава не само да предлагаме на своите клиенти иновативни и качествени продукти, но и да усъвършенстваме търговската технология, да съхраняваме и доизграждаме живата връзка с крайните клиенти, да оптимизираме логистичната система. Възприетият и успешно развит бизнес модел изведе дружеството на лидерски позиции в търговията с професионални и хоби инструменти, машини и консумативи. Ръководният екип полага старание не само в сферата на търговско-логистичната дейност, но и във всички сфери за развитие на компанията, като се започне от реализирането на инвестиционни проекти и се стигне до грижата за професионалното израстване на служителите. Инвестирането на родна земя е един от приоритетите на Валерий С&М Груп. Преди една година отвори врати нов Търговско-логистичен център в с. Труд, обл. Пловдив, където се въведе иновативна технология в складово-логистичната дейност. Резултатите от въвеждането на новата методика на работа е една от предпоставките за стартиране строителството на следващия етап, свързан с оптимизиране на ТЛЦ-Пловдив. От началото на годината успешно се реализира още един проект – разширяване дейността на Валерий С&М Груп с откриване на търговски офис в съседна Румъния. На 22 април 2014 г. отвори врати поредният търговски обект от франчайзингова верига PROFEL, която е част от структурата на компанията. Реализирането на споменатите проекти води до откриване на нови работни места, до увеличаване пазарния дял на дружеството, както и до засилване на лидерските ни нагласи и позиции в търговията с професионални и хоби инструменти, машини, консумативи, агро аксесоари, ефектна градинска мебел и др.

Разкажете повече за продуктите, с които допълнихте гамата си.
След анализ на пазарните потребности и в резултат на високоефективно сътрудничество с водещи специалисти в сферата на проектирането и производството на електроинструменти, през 2013 год. Валерий С&М Груп представи на пазара свой сертифициран Супер бранд PREMIUM. Наред с познатите електрически ударопробивни, шлайфащи, шлифовъчни и дървообработващи машини, помпи и градинска техника, PREMIUM представя уникален мултифункционален уред и серия от литиево-йонни акумулаторни инструменти - икономични, дълготрайни и с високоефективни технологични параметри.

Освен с електроинструменти, PREMIUM ще задоволи и най-прецизния потребител с разнообразие от ръчни инструменти, аксесоари и консумативи. Асортиментът на Супер бранд PREMIUM е предназначен както за професионалния, така и за хоби сектора. PREMIUM разполага с всички необходими сертификати за съответствтие, издадени от нотифицирани европейски органи, ЕО декларации за съответсвтие и гаранции за качество. Търговският цикъл се затваря с предлагане на рекламни стелажи PREMIUM и надеждно следпродажбено обслужване във фирмените сервизи, както и в оторизирани сервизи в цялата страна.

Какво да очакват клиентите Ви през тази година? Споделете очакванията си за фирмено развитие?
Водещите цели на Валерий С&М Груп за предстоящите години се свързват с прилагане на високи стандарти в търговската дейност и предлагане на пазара на нови поколения традиционни и иновативни инструменти, машини и консумативи. Целта ни е продуктовата линия PREMIUM да се разширява според потребителските изисквания и търсене. Във връзка с това проведохме национално проучване на потребителското мнение и нагласи. Резултатите са силно обнадеждаващи и ни дават основание да считаме, че е реалистично и изпълнимо желанието ни както днес продаваме на нашите клиенти, така утре да продаваме на техните деца, а след години - на децата на техните деца.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини