СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 4, 2014

Изотех представя декоративни форми за кофраж LHV FORMLINER

Изотех представя декоративни форми за кофраж LHV FORMLINER

LHV слоеве, направени с патентованата технология на Valero, са готови да бъдат използвани над всякакъв вид кофражи, както вертикално, така и хоризонтално. Тези форми позволяват бетонът да е с различни текстури и релефи във финалния щрих, всички напълно персонализирани според желанията на клиента.

Поради своята лекота и гъвкавост, те са съвместими с всякакъв вид достъпeн на българския пазар кофраж, както вертикален, така и хоризонтален; могат да се адаптират към всякакъв тип контури, форми и извивки, желани от клиентите.

LHV декоративните форми за кофраж достигнаха нов етап в иновациите при строителните продукти, чрез предоставяне на клиентите на голям набор от възможности за персонализиране на видимия бетон. Всяка ограда, бетонова стена или друг вид видим бетон няма да са вече същите.

С лесна употреба и отлична приспособимост към всякакъв вид повърхност, високоустойчивите слоеве LHV станаха редовно използван продукт в бетонната индустрия. LHV формите за кофраж доказаха, че са лесен, евтин и оригинален начин да направите вашите бетонни елементи атрактивни като завършек, което им придава добавена стойност.

В допълнение, LHV декоративните форми за кофраж, имитиращи дървени облицовки, са щадящи околната среда и спомагат за намаляване изсичането на дървета. Само с нанасянето на лак като крайно покритие върху щампованата бетонна повърхност, тя се оказва много по-дълготраен заместител на истинското дърво, без нужда от поддръжка.

Благодарение на патентованата технология на Valero, този продукт предлага на архитекти и дизайнери възможност да разгърнат своето въо-бражение и да създават свои собствени проекти, щамповани с уникален отпечатък върху всеки свой дизайн.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини