СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 4, 2014

Стремежът на Ауто Франс 3000 е винаги да бъде надежден партньор

Разговор с г-н Христо Дуков, Управител на Ауто Франс 3000

Стремежът на Ауто Франс 3000 е винаги да бъде надежден партньор

Г-н Дуков, представете накратко Ауто Франс 3000?
Ауто Франс 3000 е първият оторизиран дилър на Renault и Dacia в София. Имаме дългогодишен опит в продажба и сервизиране на автомобили с тези марки. И Renault, и Dacia имат много добре изградени гами и предлагат автомобили за почти всички пазарни сегменти. Концепцията на Renault в последните години е да отговори на високите изисквания на клиентите, търсещи модерен, иновативен и дори провокативен дизайн. Пример за това са Clio4 и Captur, които завладяват от пръв поглед. Покупката на автомобил Renault трябва да бъде вълнуващо изживяване и да носи силни емоции, за това се грижим ние от Ауто Франс. Dacia от своя страна е един разумен избор. Тя е ясно изявен лидер в продажбите на нови автомобили. Всички модели се радват на голяма популярност, като особено успешни са Sandero и Duster – модерни и достъпни автомобили със задвижване 4х4. При товарните модели Dokker е безспорен фаворит със своя модерен дизайн, надеждност и ефективност. Предлага се и в пътнически вариант с 4+1 места.

Освен продажба на нови автомобили, предлагаме и употребявани, Renault оказион, с доказан произход и проверени по 100 контролни точки, преди да стигнат до клиента.

Бихте ли разказали за оперативния лизинг и ползите за бизнеса?
Оперативният лизинг е форма на ползване на автомобила, представляваща, казано по-популярно – наемане на автомобила. Услугата може да се ползва и от фирми и от физически лица. Наемането може да включва комплексно обслужване от наша страна, покриващо услугите по експлоатация, пълно сервизно обслужване, застраховки, данъци, винетни такси, рискове от случайни събития.

Оперативният лизинг има доста предимства и на практика няма никакви рискове за клиента. За фирмите той е много изгоден, защото ако фирмата притежава голям автопарк, обслужването и поддръжката са свързани с допълнителни разходи, често непредвидени. Сключвайки договор за оперативен лизинг, ние осигуряваме и автомобилите и тяхната цялостна поддръжка. Месечните такси са фиксирани и не се променят за периода на договора – още един плюс, тъй като фирмата може да предвиди разходите си. Важно е също, че клиентът може да излезе от договора, когато пожелае, при условия, фиксирани в началото. Той може да редуцира автомобилния си парк, ако пожелае през някакъв период от време. Осигуряваме и заместващи автомобили.

Каква е нагласата на физическите лица към този вид услуга?
Все още тази форма на ползване на автомобила не е много популярна сред физическите лица. Една от причините, според мен, е нагласата на българския потребител да бъде собственик, да притежава движимо или недвижимо имущество. Но все по-често успяваме да убедим такива клиенти, че това е подходящата за тях и семействата им форма. Доста често физическите лица предпочитат да се ограничат само с наем на автомобила, докато голяма част от фирмите предпочитат комплексна услуга.

Бихте ли споделили какво Ви предстои в близък план?
Стремим се клиентите да се чувстват удобно при нас, да бъдем гъвкав и надежден партньор. Разполагаме с най-модерния изложбен салон в страната, където са изложени всички модели на Renault и Dacia. За да завършим напълно портфолиото си от услуги, предвиждаме разширяване на тенекеджийно-бояджийния център до края на годината. Ауто Франс се развива в съответствие със стандартите на марката Renault в Европа. На 11.06.2014г. официално бяхме сертифицирани по програмата Renault PRO+, продукт насочен към специфичните нужди на бизнеса. Единствени в София сме, които дават възможност на клиентите да получат повече под логото Renault PRO+. Програмата предлага редица предимства, като прием с удължено работно време и екип, специализиран само за лекотоварната гама, възможност за всякакви трансформации, заместващи автомобили и много други. Знаем колко важно за клиента е да получи всичко на едно място – при нас.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини