СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 5, 2014

Лятната промоция на Multipor е до края на септември

Лятната промоция на Multipor е до края на септември

Водещата немска марка топлоизолационни плочи Multipor започна национална промоционална кампания в цялата страна. Брандът предлага специални отстъпки на всички свои далновидни клиенти, които желаят да се чувстват комфортно и уютно в собствения си дом, независимо от сезона. Проблемите с високите температури през лятото и минусовите през зимата могат да бъдат решени бързо и ефективно, а именно – с качествена и професионално поставена изолация.

Промоцията на Multipor вече стартира на 25 юни, но е валидна чак до 30 септември. Клиентите могат да се възползват от 20% отстъпка при закупуване на лек разтвор за лепене и измазване Multipor. Ако желаят да се сдобият с необходимите Multipor аксесоари, отстъпката е 10% от ценовата листа в интернет.

Освен изгодни цени, в рамките на промоцията е включена и безплатна доставка до склада на дистрибутора в съответното населено място.

Multipor e уникален продукт за българския строителен пазар, а производството му у нас започва през 2012 г. в завода на КСЕЛА България в гр. Добрич. Плочите се изработват от напълно естествени суровини - цимент, пясък, вар и вода, по безотпадна технология, щадяща околната среда.

Топлоизолационните плочи Multipor са устойчиви на натиск и не съдържат фибри. Също така те са негорими и осигуряват възможността на материала да “диша”, с което създават здравословен микроклимат и предотвратяват натрупването на влага в стените.

Плочите Multipor могат да се използват за външна и вътрешна топлоизолация, както и за изолация на тавани. Особено ценени са при саниране на сгради паметници на културата, когато не трябва да се променя фасадата и единственото решение е поставяне на вътрешна изолация.

Друго голямо предимство на плочите е лесната работа с тях. Инвестицията се възвръща многократно с годините, тъй като при Multipor не се наблюдават изменения в качествата и структурата на материала с течение на времето.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини