СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 5, 2014

Уреди за охлаждане Diplomat и Bravissimo

Уреди за охлаждане Diplomat и Bravissimo

Уредите за охлаждане с марка Bravissimo и Diplomat внасят прохлада и допълнителен комфорт през лятото.

Вентилатори (настолни, стоящи, с водна мъгла за вътрешна употреба и полилей-вентилатори), диспенсери и мобилни уреди за охлаждане и отопление са новите продукти в „семейството”.

Настолните вентилатори са с мощност 25 – 27 W и 2 – 3 скорости (в зависимост от модела), автоматично въртене и съобразена с изискванията предпазна решетка. Може да изберете и по-мощния стоящ вентилатор 41 W, който е с 3 степени на скорост, осцилация на 90 градуса и с възможност за регулиране на наклона и посоката на охлаждащия въздух.

Вентилаторът с водна мъгла е проектиран специално за вътрешна употреба, с медно-алуминиев мотор и е с възможност за въртене на 90 градуса. Предлага охлаждане и овлажняване на въздуха. 3-литров резервоар за вода, 3 скорости и 3 режима на работа.

Полилей-вентилаторите, както става ясно и от името им, са едно комбинирано решение за осветление и естествен източник на охлаждане. С две степени на скорост и ниска консумация на ток. Единият модел е с 5 перки и 4 лампи, а другият с 4 перки и 1 лампа. Безшумни и практични.

Диспенсерите Bravissimo са три – два настолни (със и без компресори) и един стоящ с компресор (с дебит на топла вода 5 л/час и на студена – 2 л/час), с индикаторна лампа и автоматичен термостат.

Двойнофункционалният (за охлаждане и отопление) уред Diplomat е другото много добро решение за предстоящия сезон. Комбинираният уред предлага охлаждане с вода и кристализираща течност. С 3 степени на охлаждане, 7,5-часов таймер, дистанционно управление и контролен панел. 8-литровият му резервоар за вода е антибактериален и снабден с индикатор за нивото на водата. Изключително мобилен, лесен за употреба и с ниско ниво на шум.

Добро решение за топлите дни е и мобилният охладител Diplomat, който е изключително практичен и функционален, предвид това, че е с мощност 75 W, 4-литров резервоар, механично управление и автоматични вертикални и хоризонтални жалюзи.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо