СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 5, 2014

Демо шоу на VOLVO Строителна Техника от Сигма България

Официалният дилър на VOLVO Строителна Техника за България представи на демо шоу машини от компактната гама на производителя в Пловдив миналия месец. Сигма България демонстрира своите продукти във видео лекция, която се водеше от бизнес директорът на VOLVO за региона – г-н Никола Броазен и изпълнителния директор – г-н Ангел Кугийски. В нея бяха разгледани всички представители на строителната дивизия на шведския производител. Основно внимание се отделяше на натрупания с годините производствен опит, както и трите основни предимства на VOLVO: безопасност, надеждност и екологичност. Бяха представени и двигатели от последно поколение, които отговарят на актуалните екологични норми, а в същото време са рекордьори по горивна икономичност. Разбира се, задължително условие е зад всяка марка да стои и реномиран сервиз. В тази част основно внимание бе обърнато на дейността на Сигма България в областта на следпродажбеното и сервизно обслужване и пакетите, които фирмата може да предложи с цел максимално финансово ефективна експлоатация на техниката VOLVO. На картата на света се появиха заводите на VOLVO, така че посетителите да могат да се запознаят с местоположението на всяка производствена мощност. Както можеше да се види единственият завод извън рамките на Европа се намира в Южна Корея – впечатляващо по размерите си изключително модерно съоръжение за производство на верижни багери със собствена маса над 40 т.

След видео лекцията дойде време за най-атрактивната част, а именно демонстрация и възможност за тестване на четири модела машини. Това бяха двата комбинирани багер товарача BL61B и BL71B, челният товарач L50G, както и верижният мъник EC18C. С последния бе организирана и игра за сръчност на операторите, в която се раздадоха и различни награди. След това служителите на Сигма България подканиха операторите да тестват всички машини „без да ги жалят‘‘ и да изкажат впечатленията си, които впоследствие се оказаха изключително позитивни.

Посетителите останаха приятно изненадани и от новите финансови предложения на Сигма България, а именно атрактивни цени, придружени с изгоден лизингов план. Бяха предложени и различни бонус пакети.

VOLVO CE и Сигма България ще очакват своите гости и през Септември. Организаторите обещават още по-атрактивно събитие, придружено с много изненади.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини