СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 7, 2014

Бултекс 99 с нова база и нов каталог

Бултекс 99 с нова база и нов каталог

Фирма Бултекс 99 е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. На 24 септември в София официално бе открита новата база на Бултекс 99. Събитието посетиха много гости, парньори и клиенти, а за тяхното добро настроение се погрижи легендарният комик Димитър Туджаров - Шкумбата.

На церемонията присъстваха официални гости, сред които г-жа Румяна Михайлова – Изпълнителен директор на ИА Главна инспекция по труда – София, инж. Атанас Чернаев – директор Инспекция по труда – Пловдив, инж. Розалия Джинева – директор ТП на НОИ – Пловдив, представители на КНСБ и служби по трудова медицина. Събитието уважиха гости от Обединеното кралство, Македония, Сърбия и Косово, както и редица представители на водещи фирми от страната. В знак на благодарност и признание за приноса и достойната кауза, за която Бултекс 99 работи, г-н Стефан Башев – управител на Бултекс 99, получи официалния плакет на ИА Главна инспекция по труда, който му беше връчен лично от г-жа Румяна Михайлова.

Новооткритият обект разполага с голям шоурум, складова база, модерно оборудван конферентен център Тракия и паркинг за удобство на посетителите. Конферентен център Тракия разполага с 2 конферентни зали, заседателна зала и пространство за фирмени и частни партита. На своите клиенти центърът предлага 5 напълно оборудвани и обзаведени апартамента, един от които притежава самостоятелна, прилежаща към него зала за бизнес срещи. В сградата се помещава и офисът на Фондация Център за безопасност и здраве при работа - организация с нестопанска цел, която оказва съдействие при внедряване, развитие и разпространяване на иновации, знания и опит в областта на безопасността и здравето при работа.

От началото на месец октомври Бултекс 99 издаде и своя нов каталог, представящ както 20 годишния опит на компанията, така и новостите подходящи за нашите пазари.

Каталогът може да получите в търговските звена на Бултекс 99 в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен, Русе, Плевен, Благоевград, Девня, Враца, Смолян, Перник, Хасково и Банско.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини