СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 1, 2015

В лицето на Renault намерихме един добър партньор, отговарящ изцяло на нашите критерии

Разговор с Емил Лечев - Procurement Services Manager и Радослав Савов - търговски представител в Загорка

В лицето на  Renault намерихме един добър партньор, отговарящ изцяло на нашите критерии

Емил Лечев

Защо избрахте автомобили Renault за вашата компания?
При избора на автомобили за автопарка на ЗАГОРКА се ръководим най-вече от критериите за ефективност и не на последно място - от екологичността на превозните средства, които ще ползваме. Автомобилите с марката Renault са се доказали като подходящи за работата в автопарка на ЗАГОРКА, а с нововъведенията на автомобилния производител моделите му стават все по-екологични - нещо, което напълно съвпада с визията на ЗАГОРКА за това да бъде водещ зелен и отговорен пивовар във всички аспекти на своя бизнес.

Тук бих искал да добавя и факта, че Renault е одобрен доставчик на HEINEKEN на глобално ниво.

С кои свои характеристики, автомобилите на Renault ви доказаха, че сте направили правилен избор?
По време на експлоатацията автомобилите от моделната гама на Renault се доказаха като надеждни и икономични автомобили, подходящи, от една страна, за бизнеса на ЗАГОРКА, и от друга - за пътните условия в България. Спецификата на нашия бизнес налага лекотоварните автомобили да се използват предимно в натоварена градска среда, което предполага високи изисквания по отношение на надеждност, безопасност и икономичност. По този начин с избора ни на Renault Kangoo смятаме, че допринасяме и за по-добрата и по-екологичната градска среда, в която живеем всички ние.

Колко километра измина вашата флота за последната година?
От началото на годината с модела Renault Kangoo колегите ни в ЗАГОРКА са изминали над 3 000 000 км. В нашия автопарк имаме малко над 130 автомобила, които експлоатираме ежедневно, за да доставяме продуктите си в качество и срок до нашите клиенти.

Колко вредни емисии спестихте за последната година?
За период от една година ЗАГОРКА успя да постигне спестени 40 000 литра гориво, което представлява над 105 тона спестени вредни емисии.

Предвид и периода, който разглеждаме, смятаме, че данните са повече от впечатляващи.

Радослав Савов
Какви впечатления споделят шофьорите за автомобила, който използват?
Впечатленията от автомобила са добри. Моделът е надежден, доста широк и удобен. Също така функционално е с голям обем на товароносимост както в товарното отделение, така и с допълнително удължаващото се отделение за по-дълги детайли и предмети. С добро ниво на оборудване е и с нисък разход на гориво.

Друг положителен елемент е перфектната видимост, която осигурява моделът на шофьора благодарение на по-високо разположените седалки в него.

Доволни ли сте от сервизите на Renault?
Сервизните центрове на Renault са модерни, добре оборудвани и предоставят приятна обстановка при изчакване на сервизните дейности. Подхожда се с внимание към клиента и с висок професионализъм от приемането до предаването на автомобила.

Здрави ли са автомобилите, които експлоатирате?
Автомобилите са изключително издръжливи, като се има предвид натоварването, на което са подложени ежедневно. Подходящи са за пътните условия в страната.Реклама