СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 1, 2015

Двучестотен GNSS GPS за работа в реално време

Двучестотен GNSS GPS за работа в реално време

Фирма ГЕО-Иванов внася на българския пазар GPS продуктите, произведени от фирма SOUTH през последните десет години. От самото начало двучестотният модел GPS S82 има голям успех на нашия пазар. В резултат на доказалите се отлични качества, през 2009 година фирмата пуска в производство модел S82T с Mainboard Triмble BD970. Водещата технология подобри значително надеждността на получените резултати при работа в лоши условия или при неподходяща спътникова конфигурация. Много скоро моделът стана най-продаваният. По-късно моделите S82VIP и S86T допълниха портфолиото на производителя в областта на GPS продуктите.

Характерно за всички тези продукти е интегрираният модулен пакет GSM и радио модем в едно. Това дава едновременен достъп до CORS (Перманетни GPS станции за непрекъснато излъчване на корекции) и радио корекции, по избор на ползвателя. Друго тяхно качество е възможността за превключване режима на работа, като базов или подвижен приемник. Максималният им работен обхват с външно радио достига 25км.

GPS конфигурацията на гореспоменатите модели ползва напълно безкабелна технология, което значително улеснява работата и позволява висока мобилност на оператора.

Фирма SOUTH представи най-новите модели, разработени на базата на хитовите S82T и S86Т. Ползвателят ще бъде приятно изненадан от повишената ударо- и водоустойчивост. Не без значение е и възможността за повишена скорост на получаване на CORS корекции през 3G мобилен интернет.

Фирмата предлага собствен софтуер (Engineering Star3.0) за управление и решаване на редица полезни геодезически задачи, свързани с работата на GPS. Програмата се разпространява безплатно при закупуване на GPS. Успоредно с това ГЕО-Иванов предлага и два геодезически софтуера, известни със своята надеждност и богати възможности. (Carlson SurvCE & FieldGenius) и двата продукта позволяват работа с всички известни модели GPS.

Като единствен представител и вносител на SOUTH, ГЕО-Иванов се стреми да осигури ефективни и съвременни GPS системи.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама