СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 1, 2015

Проведе се Pre-INTERMAT

Проведе се Pre-INTERMAT

Проведено три месеца преди изложението (от 22 до 23 януари 2015 г. в Maison de la Mutualité, Париж), това безспорно е едно от събитията, световно приветствани от търговските и бизнес средите от бранша, поканени на това двудневно събиране с 200 индустриални играча, които ще се представят на INTERMAT.

Pre-INTERMAT е мощна международна медийна платформа. Участват всички пазарни лидери и играчи, които имат принос за развитието на индустрията. Това е ключов момент за марки, които могат да представят своите нови асортименти на международната преса в престижна и приветлива атмосфера.

Изложителите са облагодетелствани от премиерно представяне на своите резултати, нови продукти и специални търговски представителни събития пред международната преса. Pre-INTERMAT отговаря за над 30% от медийното отразяване, три четвърти от което е международно.

Това е важно събитие, което дава възможност на всяка компания, която присъства, да се срещне с всички журналисти лице в лице. 150 журналисти бяха поканени на Pre-INTERMAT 2012, 150 фирми-изложители се регистрираха през 2012 г. На последното Pre-INTERMAT участниците единодушно одобриха това събиране.

95% от изложителите бяха удовлетворени от своето участие на Pre-INTERMAT. Изложителите се срещнаха със средно 10 журналиста от френските медии и 29 от международни медии по време на Pre-INTERMAT. 86% смятат, че това е ценно и световно значимо събитие за тяхната компания; 81% са съгласни, че това е уникална възможност за комуникация; 90% казват, че това е ефикасно допълнително средство за присъствието им на INTERMAT; 86% от изложителите ще се върнат през 2015 г. Повече от 79% от журналистите интервюираха изложителите относно следните теми (в низходящ ред на повторяемост): Продуктов асортимент на изложителите; Тяхната компания; Икономическата и финансова среда; Участието им на търговското изложение.

98% бяха доволни от участието им на Pre-INTERMAT, 95% от журналистите ще дойдат отново през 2015 година.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини