СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 3, 2015

Ритбул е официален партньор и представител на продуктите Ултралукс

Ритбул е официален партньор и представител на продуктите Ултралукс

Фирма Ритбул ЕООД е официален представител на продуктите с марка Ултралукс за областите София, Пловдив, Пазарджик и Враца. Търговският ни отдел прогресивно разраства своята дейност и непрекъснато се обучава, за да бъде полезен на своите партньори. Ние държим на качеството, лоялността и добрите търговски практики.

Ултралукс е наложила се марка на българския пазар и е разпознаваема от голям кръг потребители. Значителното предимство, което има пред конкурентите си е съотношението цена-качество. В последно време LED осветлението става все по-достъпно и разпознаваемо. Ползите от него са осезаеми, поради ниския разход на електричество при употребата им. Друго много важно предимство е, че предлагаме дълъг гаранционен срок с което осигуряваме на клиентите си сигурност, че с покупката си са инвестирали дългосрочно в качествен продукт.

Екипът на Ритбул предлага решения за осветление за дома, офиса и индустрията. LED осветлението като цяло е с много дълъг живот, ето защо гаранцията за индустриалните осветителни тела се базира на факта, че за изработката им се влагат компоненти от водещи по качество световни производители, което прави крайният продукт изключително конкурентоспособен.

На вашето внимание бихме искали да представим най-новия продукт с марка Ултралукс предлаган от Ритбул, а именно индиректно осветително тяло за широка употреба.

От естетическа и практическа гледна точка най-подходяща за общо осветление е отразената /индиректна/ светлина. Предлаганото от Ритбул осветително тяло с индиректна светлина осигурява равномерна осветеност в помещението и не създава контрастни сенки. То се доближава максимално до ефекта на дневната светлина. Както е научно доказано, дневната светлина е най-подходяща за добра работна атмосфера, ето защо този тип осветително тяло е специално проектирано за покриване на нормите за осветеност както в офиси и търговски обекти, така и за дома.



РИТБУЛ

София 1407, ул. Ст. Л. Костов 16
тел.:02/ 4397845
факс:02/ 4390651
088/ 2525765