СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 5, 2015

Системи за сигурност на водещи марки от Интеза

Необходимостта от защита и неприкосновеност на личното пространство са от първостепенна важност за нормалното протичане на нашия живот. За да се намерят най-добрите и съвременни технологични решения за гарантиране на нашата сигурност е добре да се потърси мнението на специалисти в тази област.

Интеза на българския пазар повече от 20 години и основната й цел е да предоставя на своите клиенти надеждни и съвременни решения в заключването. Компанията е официален представител за България на водещите световни марки за заключващи системи и контрол на достъпа и партньор на глобалния лидер в продуктите за сигурност ASSA ABLOY Group.

Интеза предлага продукти на едни от най-добрите производители на заключващи системи от клас High Security в света, като финландската компания Abloy, израелската Mul-t-Lock и швейцарската Keso AG.

High Security продуктите представляват заключващи механизми и устройства, подлагани на редица специални тестове и сертифицирани за ниво на сигурност, надеждност и издръжливост според Европейските норми. Продуктите от този клас притежават патент на ключа и ключалката и имат легална и техническа защита срещу неоторизирано копиране. Изработката на дубликати е възможна единствено в оторизирани сервизни центрове и срещу представяне на документи за собственост.

Един от лидерите в производството на High Security продукти в света е финландската компания Abloy - създател на уникалния дисков патронен механизъм. Характерното за него е цялостната липса на щифтове и пружини в конструкцията му. Той е изцяло закален и защитен от всички познати методи на отключване, разпробиване, има и най-висока защита срещу счупване. Устойчив е на атмосферни влияния, влага, запрашаване, което го прави подходящ за приложение и на открито. Новият етап в развитието на дисковия механизъм на Abloy е Protec 2. Платформата притежава значителни подобрения и може да бъде вложена в пълната продуктова гама на производителя - патрони, катинари, депозитни кутии, брави с палец, мебелни брави, специални брави (механични и електромеханични) и др.

Правилният избор на сигурна заключваща система допринася много за постигане на спокойствие и комфорт в нашия живот. Интеза непрекъснато следи тенденциите и може да предложи модерна и съвременна защита.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини