СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Цялостни интериорни решения от фирма Ел – Тест

Цялостни интериорни решения от фирма Ел – Тест

Фирма Ел – Тест е от 1992 г. на българския и световен пазар.

През 2005 г. фирмата разширява своя обхват от дейности и започва да се занима с производство на PVC и AL дограма. На клиентите си предлага различни профилни системи и аксесоари на водещи производители в бранша. Това са PVC системи на германската фирма Schüco и френския концерн - Tryba, AL системи на гръцките фирми – Exalco и Elvial.

Фирмата предлага и цялостни екстериорни решения – от вземане на размери, изготвяне на проект и оферта до производство, монтаж и довършителни работи. Ако клиентът има нужда от консултация относно своя избор на профил, конструктивно решение или какви аксесоари да избере, специалистите на Ел - Тест могат да му окажат съдействие.

В началото на 2010 г. фирмата започва да се развива и в друга сфера - производство на корпусна мебел (кухни, спални, антрета, холно и офис обзавеждане). Работи по индивидуална поръчка на клиента, като матeриалите, които използва за изработката на корпусните мебелите, са ПДЧ и МДФ. МДФ от своя страна може да бъде ламиниран, фурнирован или боядисан в различни цветове.
Независимо дали се нуждаете от нова мебел, спалня, кухня, хол или офис обзавеждане, или имате желание да подновите интериора на вашия дом или офис, може да разчитате на професионалната помощ от консултантите на фирмата.

Ел – Тест работи със следните фирми от бранша: Salex, Роси, Петър Михайлов, Hettich, Häfele, Kame, Teka, Bosch, които разполагат с богато разнообразие от материали, цветове и аксесоари. Ел - Тест предлага цялостни интериорни решения, като дизайн и проектиране на съответната мебел съобразена с изискванията на клиента, нейното производство, доставка и монтаж, както на жилищни така и на административни сгради.

Фирмата притежава интегрирани системи за: Управление на качеството - EN ISO 9001:2008, Управление на околна среда - EN ISO 14001:2008 и Управление на здравословни и безопасни условия на труд – BS OHSAS 18001:2007.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини