СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 7, 2015

Light + Building отново през март 2016 във Франкфурт

Light + Building отново през март 2016 във Франкфурт

На всеки две години производители от цял свят представят най-новите си идеи в областта на осветлението, електротехниката, сградната автоматизация, софтуерни продукти за строителната индустрия, иновативни решения за енергийна ефективност – актуални теми, професионално презентирани пред хиляди посетители в дните на международното изложение Light and Buildig във Франкфурт.

Light + Building е най-големият търговски панаир в света за осветление и строителни услуги, технологии и решения, които намаляват консумацията на енергия на дадена сграда и в същото време водят до повишаване на нивото на комфорт.

Тази година изложението ще се проведе в дните от 13 до 18 март 2016 г. Организаторите вече са обявили и топ темите на предстоящото изложение:

„Когато модерните пространства оживяват“ - На изложението не само ще бъдат демонстрирани най-новите продукти за осветление и различни интелигентни решения за сградна автоматизация, но чрез тях посетителите ще могат да разберат как тези иновативни решения ще се интегрират и ще станат неизменна част от всяко модерно пространство.

Мото: "дигитално - индивидуално – в мрежа" показва, че интегрираният подход при планирането на сградите, повече мрежови и системни решения са важни предпоставки за една модерна и гъвкава среда. Когато тези предпоставки са налице, всяка една сграда, независимо дали е търговска, промишлена, обществена или жилищна, може да бъде оборудвана, съобразно най-новите действащи стандарти. Тези три аспекта се явяват крайгълни камъни за създаване на т. нат. „модерни пространства“, които са гаранция за повишен комфорт и качество на живот.

И тази година организаторите очакват повече от 2500 изложители от цял свят, и над 210 000 посетители. Цифрите сами по себе си говорят за мащабите и класата на изложението, което определя стандартите в света на сградното осветление и електронните технологии.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини