СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 1, 2016

Стартира новата програма Моята къща

Стартира новата програма Моята къща

Новата програма за строителство на еднофамилни къщи - „Моята къща“, събира водещи производители от строителната индустрия в България. Проектът „Моята къща“ е за висококачествен дом за българското семейство. Целта на сключения меморандум е българското семейство да получи възможност за изграждането на качествен дом с най-добрата среда за живот. Създател на проекта „Моята къща“ е архитект Юри Ангелов.

На провелата се официална среща своята подкрепа и готовност за съвместно реализиране на програмата скрепиха с подписите си представители на Weber, Wienerberger, Ideal Standard, Bramac, Rollplast, Hörmann, Ceramica Sant' Аgostino.

Ексклузивен партньор за финансиране по проекта е Банка ДСК, разработила специална схема за финансиране строителството на типови еднофамилни къщи по програмата.

Фирмите партньори залагат на силна обща ангажираност към българското семейство и неговото развитие чрез изграждането на еднофамилни къщи в цялата страна. Програма „Моята къща“ предлага един от най-цялостните модели за информиран избор на хората, които искат собствена къща. Голям избор от къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети, които могат да бъдат съобразени и променени спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Програмата осигурява напълно целия процес от избора на проект до въвеждане на сградата в експлоатация като работи съвместно с българските общини и институции, Комисията за защита на потребителите и неправителствени организации, работещи в полза на развитие на децата и др.

Предимството на програма „Моята къща“ е възможността клиентите да получат краен комплексен резултат, гарантиран от едно място, като спестят време (около 6-7 месеца, ако трябва да се проектира по стандартния начин) и средства.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини