СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 1, 2016

Имаме амбиция да разширим сервизната дейност извън страната

Разговор с г-жа Нина Каназирска, Заместник директор Техно Рент

Имаме амбиция да разширим сервизната дейност извън страната

Г-жо Каназирска, разкажете малко повече за фирмата и дейността Ви.
Техно Рент е създадена през 1997 г. в Пловдив. Ние сме една от първите фирми в България за отдаване на строителна техника под наeм. Дейността си започваме с отдаване под наем на автовишки и хидравлични платформи и впоследствие разширяваме асортимента си от предлагана техника, като предоставяме на клиентите си колесни и верижни багери с различна широчина на кофите, раменно-телескопични хидравлични платформи и кранове. През последните 6 години успешно се утвърдихме на пазара с лицензирани сервизни услуги на подвижни работни площадки и автовишки. Ремонтираме както наша, така и чужда техника.

Стремейки се да задоволим потребностите на своите клиенти, последната година предоставяме новите багери BIG 104, произведени от Българска Индустриална Група. Машините са изцяло модернизирани и всички тествания са приключили, сега ние успешно ги отдаваме под наем.

Техно Рент е една от първите и основни фирми за отдаване на строителна техника под наем, която винаги е разбирала нуждите на своите клиенти и винаги е успявала да поддържа разумно ниски цени на предлаганите услуги и машини.

Бихте ли представили основните продуктови гами, които отдавате под наем? Има ли по-засилен интерес към конкретна техника?
Техниката, с която разполагаме, вкючва автовишки с височина до 20 метра, ножични хидравлични платформи с височина до 12 метра, раменно-телескопични хидравлични платформи с височина до 16 метра, автокранове до 30 тона и стрели до 42 метра, колесни и верижни комбинирани багери и минибагери с различна широчина на кофата. В последните години се наблюдава все по-засилено цялостно търсене на техника дори и за дребни дейности и ремонти. Автовишките и хидравличните платформи са идеален вариант за работа на фасади, като се спестява не малко време и средства от сглобяване на скеле.

Радваме се, че има голям интерес към новите багери BIG104, които се вземат под наем повече в сравнение с останалите багери. Това са първо добри машини, непретенциозни по време на работа и са сравнително надеждни в процеса на експлоатация. В момента тези машини запълват една ниша на параза за багери и по- конкретно 3,5 - 6-тонните машини, подходящи както за градски условия, така и за малки и средни строежи, а също така изключително полезни и за средни селскостопански ферми. Всичко това са отзиви от наши клиенти за един багер изцяло произведен от Българска Индустриална Група в България.

От какви други услуги могат да се възползват Вашите клиенти?
Освен техниката, която отдаваме под наем, Техно Рент успешно се наложи на пазара с предлаганите сервизни услуги. Благодарение на добрата техническа база от машини, инструментариум и добре подготвените си специалисти, сервизът предлага бърза и адекватна диагностика, ремонт на обекта на клиента, гаранция за извършения ремонт. Също предлагаме оборотна техника на безпрецедентно ниски цени за времето на протичащия ремонт. В сервиза се рециклират, реновират и ремонтират цели машини като се продават с гаранция.

Какви приоритети сте си поставили за тази година?
Ние винаги сме се стремяли и продължаваме да се стремим да бъдем близо до клиентите си, техните нужди и проблеми, като гъвкаво отговоряме на техните нужди. Ще продължим да предоставяме правилните решения за работа на точното място и на точните хора. Ще продължаваме да укрепваме и да развиваме пазара, защото знаем колко е важно това за нашите клиенти. Ще развиваме и надграждаме всички предлагани от нас услуги и техника, като основно се наблегне на багерите BIG104, ще разширяваме сервизните си дейности, ще се стремим да предлагаме още по-добри условия за ремонт с гарантирано качество на още по-ниски цени. А защо нашите сервизни услуги да не излязат и на румънския пазар?

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини