СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 3, 2016

Нова серия осветителни тела LINEA, LINEA ROUND, LINEA SQUARE от Денима Про

Нова серия осветителни тела LINEA, LINEA ROUND, LINEA SQUARE от Денима Про

Благодарение на своята висока светлинна ефективност и ниска консумация на електроенергия, осветителите от тази фамилия могат да се използват за цялостни решения за офис сгради, училища, болници, библиотеки, детски градини, изключително подходящи са и за осветление на помещения в жилищни сгради (коридори, санитарни помещения, фоайета).

Осветитетлните тела LINEA имат следните параметри: Цветна температура: 4000К ( опции 3000К, 5000К, 6500К).

Индекс на цветопредаване: CRI>80 (опция CRI>90); Предлагат се във вариант и с димируем баласт, окомплектовка с авариен блок за 1 или 3 часа. Продуктите притежават няколко сертификата: ESC, ENEC, CB. Имат степен на защита IP54.

Осветителите се отличават с редица предимства: Безпроблемна работа при температура на околната среда : TA = 35°C; Живот на светодиодите: 50000 часа; Разсейвател: полупрозрачен поликарбонат UV-стабилизиран; Корпус: UV-стабилизиран бял поликарбонат, допълнително подсилен, осигурявайки висока механична якост; До 45% по-ниска консумация в сравнение с осветителите с КЛЛ и Т5 лампи.

При изискване за съвместимост с протокола DALI, осветителят се предлага с функция „постоянен светлинен поток“ (CLO), по този начин няма намаляване на осветеността в помещенията през целия период на експлоатация. Големият диапазон от мощности и светлинен поток на осветителите от новата серия LINEA позволява успешното заместване на широкоразпространените осветителни тела с луминесцентни лампи.

Дизайнерски ателиета, строителни фирми, търговски вериги, производствени предприятия и, не на последно място, частни клиенти вече се довериха на осветителите от серия LINEA.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини