СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 3, 2016

Samsung Electronics представи иновативни технологии за климатизация

Samsung Electronics представи иновативни технологии за климатизация

Samsung Electronics демонстрира своите най-нови ОВК технологии по време на изложението MCE (Mostra Convegno Expocomfort) 2016. В рамките на събитието компанията представи на европейския пазар водещия в индустрията касетъчен климатик 360 Cassette, DVM Chiller, следващо поколение VRF система – DVM S 30HP (kW) и новата система за централна климатизация мини VRF – DVM S Eco 14HP (kW). В съчетание тези ОВК иновации ще подобрят енергийната ефективност и производителността и ще намалят нужното пространство за инсталация и времето, необходимо за охлаждане.

В рамките на изложението MCE 2016 Samsung представи специални продуктови презентации. Посетителите се запознаха с решенията за климатизация, поставени в четири различни среди – търговска, хотелска, офис и домашна среда. Освен това клиентите се запознаха с най-новите тенденции при концепцията „Интернет на нещата“ в секцията Smart Home, които допълнително демонстрират дигиталните иновации на Samsung.

Samsung получи признание за четири решения от инициативата на MCE „Efficiency & Innovation Path 2016“, която отличава усилията на компаниите в областите изследвания, иновации и енергийна ефективност. Инициативата Efficiency & Innovation Path 2016 на MCE се провежда в партньорство с Миланския политехнически университет. Тя има за цел да помогне на посетителите на изложението да намерят най-ефективния и иновативен продукт на пазара. Две от четирите представени решения за климатизация на Samsung бяха отличени от MCE с наградата „Над клас А“ (Beyond Class A). Двата продукта са: Efficiency & Innovation Path: касетъчният климатик 360 Cassette и Samsung DVM Chiller; Efficiency & Innovation Path, „Над клас А“: Samsung DVM S 30HP и 8-полюсен инвертор (UG9AJ3090FER) на Samsung.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини