СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 3, 2016

Представянето на PERI на bauma приключи с пълен успех

Представянето на PERI на bauma приключи с пълен успех

След няколко изтощителни, но също така и много успешни дни, изложението bauma 2016 приключи успешно за PERI. От компанията с гордост съобщават, че са привлякли приблизително 175 000 посетители в изложбеното си хале. Това отговаря на близо 25 000 човека на ден посещаемост, средно 2 780 посетители на час или 46 посетители на минута. В дните на представянето екипът на PERI е провел интересни разговори с много важни клиенти. Освен това и много поръчки са били осъществени по време на самото изложение. Компанията е отчела продажби, възлизащи на стойност от около 8 млн. евро.

На събитието управляващият директор на продажбите и маркетинга на PERI - Александър Швьорер, сподели: „Ние сме сигурни, че сме тук, за да дадем тласък за бъдещи консултации и съвместно партньорство".

На вниманието на гостите на компанията бяха изложени много иновативни системни решения. Някои от тях са: DUO кофражна система за стени, колони и плочи; PERI UP Easy фасадно скеле; ACS-C 400 катереща система; ALPHAKIT конструкция за мостове. Презентирана бе и най-новата версия на софтуерния продукт PERI CAD за моделиране на кофражни системи и скелета. Компонентите на някои системи вече могат да се използват в BIM. По този начин много от потребителите му по цял свят ще имат възможност да импортират PERI системите в техните CAD програми. BIM (Building Information Modelling) не е специален тип софтуер, а е интелигентен начин за планиране на строителния процес на базата на 3D моделиране. Всички компоненти трябва да бъдат показани с техните визуални, технически и функционални характеристики. Чрез допълнително интегриране на компоненти, като време и разходи за изпълнението, 3D моделите се развиват до 4D и дори 5D модели. PERI представи също така и някои нови и подобрени мобилни приложения за лесно и бързо конфигуриране на решенията на обектови условия. Един от тях е MULTIFLEX конфигуратор за оптимизиране на разстоянията между гредите и подпорите.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини