СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

Стартира Shell Rimula Роуд Шоу, организирано от Орбико България

Стартира Shell Rimula Роуд Шоу, организирано от Орбико България

В средата на май стартира Shell Rimula Road Show, организирано от Орбико България, дистрибутор на смазочни продукти Shell на българския пазар. През 2016 компанията отбелязва 9 години ползотворно сътрудничество с Shell. Орбико Груп е дистрибутор на Shell Lubricants в Хърватска, Унгария, Сърбия, Босна и Херцеговина, и Черна Гора, общо 9 държави в Европа. На българския пазар фирмата вече години наред предоставя на своите клиенти и партньори висококачествени масла и греси с марка Shell.

В деня на отворените врати на MVB Truck and Bus Bulgaria бяха представени иновациите при маслата Shell Rimula за тежко натоварени дизелови двигатели. След София, роуд шоуто посети Пловдив, Сливен, Бургас, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново и Враца. На събитията присъстваха представители на фирми от различни браншове – транспорт, строителство, агро сектор, които имаха възможност да се запознаят с важна информация, пряко касаеща качеството и надеждността на използваните от тях смазочни продукти.

Поредицата събития, организирани от Орбико България, представят новата революционна технология GTL (gas-to-liquids technology), която преобразува природен газ в кристално чисто базово масло. В пустинята на Катар, на 80 км северно от Доха, е разположен високотехнологичният завод PEARL GTL на Shell. Площта на завода се равнява на еквивалента на 453 футболни игрища, а съоръженията навътре в морето включват 22 кладенеца, 2 автоматизирани сондажни платформи и два 30-инчови газопровода на 60 км от брега. Благодарение на GTL технологията, Shell предлага на пазара широка гама от продукти, произведени с кристално чисто базово масло.

Новата DYNAMIC PROTECTION PLUS технология комбинира патентованата Shell Pure Plus Технология (GTL) с Adaptive Additive System (Висококачествени добавки от ново поколение). По тази технология се разработват маслата Shell Rimula за тежко натоварени дизелови двигатели. Това допринася за отличните експлоатационни характеристики на маслата Shell Rimula при тежки условия на работа, увеличаване на пробега или работните часове, по-дълъг живот на двигателя, икономия на гориво. Чрез Dynamic Protection Plus Технологията се произвеждат маслата Shell Rimula R6 LME, Rimula R6 LM, Rimula R6 M.

По време на Shell Rimula Road Truck Show 2016 Орбико България използва възможността да представи и своите услуги на клиентите, а именно – техническа консултация, провеждане на лабораторни анализи, които показват качествата и предимствата на маслата, тестове и калкулация за ефекта от намаляване на общите разходи за притежание на автомобила при използване на продуктите на Shell Lubricants. Орбико България предлага на българския пазар пълна гама смазочни продукти за строителството – двигателни масла, хидравлични течности, трансмисионни масла и греси.

Гостите на роуд шоуто присъстваха на интересна презентация на продуктовата гама на Орбико България, имаха възможност да получат техническа консултация, да дискутират с търговците на компанията всички въпроси, които ги интересуват, както и да участват в забавната част с много игри и награди.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини