СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

System pro M compact от АББ

System pro M compact от АББ

Продуктовата фамилия System pro M compact включва най-пълната гама миниатюрни автоматични прекъсвачи за монтаж на DIN-шина от продуктовите серии SH200, S200, S750 и S800 на пазара, предпочитана от потребителите в цял свят заради качеството и надеждността си.

Някои от многобройните предимства на миниатюрните автоматични прекъсвачи на АББ: Уникалната продуктова серия e подходяща за всякакви приложения (жилищни и офис сгради, индустрия и енергетика, в т.ч. и за специфични приложения като фотоволтаични инсталации; ж.п. транспорт и др; Включва автоматични прекъсвачи с изключвателна способност до 50кА при номинални ток 125A (предлага се само то АББ); Предлагат се всички характеристики на изключване, в т.ч. B, C, D, K, Z, Е, включително и селективни миниатюрни автоматични прекъсвачи, като и UC-изпълнение (функциониращи надеждно както при променлив, така и при постоянен ток); Гамата включва и уникални селективни миниатюрни автоматични прекъсвачи, свеждащи до минимум нежеланите изключвания, както и селективни прекъсвачи с настройка на прага на сработване на термичния изключвател; Налични са всички полюсни конфигурации – 1P, 1P+N, 2P, 3P, 3P+N и 4P; Патентованите от АББ двойни клеми, позволяват едновременното свързване на кабели и захранващи шини и свеждащи до минимум вероятността от грешки при окабеляване; Всички миниатюрни автомашини прекъсвачи (с изключение на UC-изпълнение) позволяват захранване от двете страни и могат да се монтират в произволно положение; Изобилието от аксесоари улеснява работата на проектанта и инсталатора и открива нови възможности за приложение. Внимание заслужават уникалният комбиниран помощен/сигнален контакт, помощният контакт за долен монтаж, позволяващ бърз и лесен и монтаж без да се налагат трансформации при готови табла; друга възможност са дефектнотоковите защити тип „блок“, гарантиращи удобна и безпроблемна инсталация и напълно изключващи грешките при неправилно съгласуване на миниатюрния автоматичен прекъсвач с дефектнотоковата защита.

Миниатюрните автоматични прекъсвачи на АББ, предвид широката продуктова гама, надеждност и многобройни аксесоари, са способни да се справят безпроблемно с всякакви задачи.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини