СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 5, 2016

Alba Apartments е новият модерен проект на компания BLD Homes

Alba Apartments е новият модерен проект на компания BLD Homes

Alba Apartments е най-новият голям и луксозен жилищен проект в процес на реализация и строеж в София. Комплексът се намира в уютния кв.Изгрев, в непосредствена близост до Ловен парк, басейн и тенис кортове, на пешеходно разстояние от Борисова градина и бърз достъп с автомобил до центъра на столицата.

Проектът се изпълнява от строително-инвестиционната компания BLD Homes, а неин ексклузивен брокер е компанията за луксозни имоти Unique Estates. Сградата е проектирана от студио Танков по най-съвременни стандарти за енергоефективно строителство и в унисон с архитектурния стил на престижния район.

Alba Apartments е част от новите жилищни проекти в София, интересът към които се увеличава значително през последната половин година.

„Клиентите търсят по-големи апартаменти с две или три спални. Качествените нови сгради, снабдени с модерни технологии и с енергийно-ефективно изпълнение, се реализират на пазара буквално за седмици.“, сподели за списание Строители Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.

Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн, всички с южно изложение, красива панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Сградата ще има собствена детска площадка и прилежащи зони за отдих, а за да се гарантира сигурността в комплекса е планиран контролиран достъп на посетителите. Друго предимство на комплекса са предвидените 84 подземни паркоместа и 72 гаража, които надхвърлят изискванията за обезпечаване на автомобилния парк.

Проектът е в процес на реализация със заложен план за придобиване на Акт 16 до октомври 2017г. Към момента 30% от жилищата са купени на зелено, а останалите апартаменти са обект на сериозен клиентски интерес. Местоположението и отличната инфраструктура, прави Alba Apartments още по-интересен за клиентите.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини