СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 5, 2016

ИПО с традиционно участие на тазгодишния МТП Пловдив

ИПО с традиционно участие на тазгодишния МТП Пловдив

За поредна година фирма ИПО ще участва на Международния Технически Панаир в град Пловдив от 26.09 до 01.10 2016г.

Фирмата ще стартира отново своите промоционални кампании специално за изложението, от които ще могат да се възползват посетители и клиенти. В специалните сезонни предложения на ИПО ще бъдат включени филтриращите системи на Fleetguard, услугите на IPO- Bosch Diesel Center, както и специални предложения за дизеловите генератори на Cummins Power Generation.

Освен тазгодишните предложения и подаръци, посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат и тестват продуктите и оборудването предлагано от ИПО. Ще бъде представена цялостно гамата филтри и филтриращи системи Fleetguard, за които ИПО е единствен официален представител за България за пълната гама продукти. Също така ще бъдат демонстрирани и пуснати в действие дизелови генератори Cummins Power Generation, като заинтересуваните посетители ще могат да научат повече за техноогията и методите на аварийното, резервното и основното захранване.

И тази година фирмата ще изложи своята линия мотокари IPO Lifts, като ще бъдат изложени и най-новите попълнения на линията подемна техника – новоразработения 5 тоннен 4х4 мотокар.

Ще бъдат изложени и експонати и резервни части от продуктовите гами на лидерите в производството на дизелови двигатели Cummins и Yanmar, представлявани от ИПО за България. Не на последно място дизеловият център на ИПО – IPO -Bosch Diesel Centre ще бъде представен с част от своето оборудване и резервни части, както и с пълен набор услуги за ремонт и диагностика на горивни системи за всички видове транспортни, строителни и селскостопански машини.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини