СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 6, 2016

Спа Креатив, иноватор в изграждането на спа центрове и басейни

Спа Креатив, иноватор  в изграждането на  спа центрове и басейни

Спа креатив обхваща целия цикъл от дейности, свързани с изграждане на SPA, WELLNESS и BEAUTY центрове, басейни, аквапаркове и разнообразни водни съоръжения. Модерните процедурите, които се превърнаха в тотален хит през последните години в цял свят и могат само за час да прочистят тялото, ума и кожата са на българския пазар. Компанията е единствената в България, предлагаща изграждането и оборудването на флоат кабини с MgSO4. Спа кабина за плаване с MgSO4 е иновативен уелнес продукт, който помага за мускулни и костни проблеми, стрес, депресия, проблеми със съня и изтощението. Смята се, че едночасов престой във ваната се равнява на четири часа здрав сън.

За пълна кондиция и стабилно здраве, компания Спа Креатив предлага и друга топ актуална в Европа услуга-халотерапия. Компания Спа креатив е официален представител на фирма PRIZMA за оборудване и изграждане на солни стаи (солни пещери). Чрез модерна технология (халогенератор) в солната стая се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори или морския бряг. Тази терапия е способ за подобряване на здравето и начина на живот. От нея се влияят различни респираторни заболявания, кожни, както и хронична умора, стрес и много други.

Компанията е представител за България и на чешкия гигант NIVEKO, произвеждащ ново поколение басейни от POLYSTONE. За ценители и познавачи NIVEKO е доказателство за индивидуалност и качество. Специалният дизайн осигурява висока устойчивост на формата и дълъг живот на целия басейн. Спа Креати работи с утвърдени производители и доставчици на материали от цял свят.

Компания Спа креатив предлага качествено, комплексно изграждане и обслужване, креативни и практични решения от идейната концепция до готово за експлоатация съоръжение.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини