СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 6, 2016

Мегахим предлага ново решение за дървени повърхности

Мегахим предлага ново решение за дървени повърхности

Мегахим е русенска компания, основана през 1996год. със 100% българска собственост. Тя е един най-големите български производители на лаково-бояджийски материали и предлага широка гама продукти. Мегахим разполага с пет собствени високотехнологични лаборатории, в които извършва входящ контрол на постъпващите суровини и материали, текущ контрол на произвежданата продукция и краен контрол на готовите изделия. Компанията притежава сертификати за внедрена интегрирана система за управление на качеството ISO9001, околната среда ISO14001, условията на труд OHSAS18001, издадени от SGS.

От началото на септември Мегахим предлага ново решение за дървени повърхности - Декоратор лазурен лак водоразредим алкид със сребърни йони. Продуктът притежава характерните свойствата на алкидните лакове, а именно да прониква в дървесината в дълбочина и да я защитава, като осигурява много добра разливност. Покритието е със сатенен гланц, съхне значително по-бързо от стандартните алкидни продукти, като същевременно позволява разреждане с вода.

Декоратор лазурен лак водоразредим алкид със сребърни йони е без органични разтворители, с много слаб мирис и е подходящ за употреба на открито и в закрити помещения. Произвежда се в седем цвята - бреза, елша, арбо, череша, дъб, клен и безцветен. Продуктът е подходящ и за машинно тониране.

След изсъхване лакът създава здраво, приятно на допир покритие, устойчиво на атмосферни условия, благодарение на ултравиолетовите филтри, включени в състава му.

Новият продукт на Мегахим е разработен в съответствие с политиката на компанията по отношение на опазване на околната среда, позволявайки много по-лесно и бързо да бъдат обработени дървените повърхности, без да се налага употреба на разредители както по време на работа, така и за почистване на бояджийските инструменти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини