СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 6, 2016

RÖFIX предлага нова завършваща мазилка

RÖFIX предлага нова завършваща мазилка

Първото нещо, което впечатлява в една постройка, е ефектната и добре изпълнена мазилка. Стените оживяват, разчупени от комбинацията на различни структури, цветове и завършващи покрития, придавайки на дома уют, стил и индивидуалност.

Най-хитрият начин да разнообразите визията на дома си, е като вложите много въображение и минимум усилия. Всякакви подръчни материали могат да ви послужат за моделиране на вашата мазилка. Концепцията трябва да ви е ясна от самото начало, какъв модерен дизайнерски стил ви допада най-много и отговаря на вашата същност и начин на живот, тоталната еклектика и смесването на много стилове, цветове и текстури: постмодернизма и неговите прави подредени линии, опростени дизайни и натурален видим бетон, романтичния реализъм с вилидж декорацията и натуралните природни ефекти и пр.

RÖFIX ви предлага красивото-модерно, като най-новата декоративна завършваща мазилка DECOR Putz. Този нов продукт отговаря адекватно на съвременното разчупено мислене и търсения. Мазилката е на варо-циментова основа. Нейните предимства са минералните й суровини, което я прави изключително паропропусклива и благоприятстваща здравословния климат на сградата.

DECOR Putz е сигурна предпоставка за уникална визия на фасадата и/или стената на всеки дом. В следствие на разнообразните техники на обработка RÖFIX DЕCOR Putz позволява да се придадат на стените богат набор от ефекти за впечатляващ дизайн, познат ни от архитектурните форуми и дизайнерските платформи. За да задоволи изискванията за постигане на вълнуващи структури, RÖFIX предлага DЕCOR Putz в 4-различни зърнометрии. С нея могат да се пресъздадат текстури от фина шпакловка до видим груб бетон. Продуктът позволява обработка с разнообразни инструменти: мистрия, гъба, релефен валяк, четка, маламашка и пр.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини