СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 6, 2016

Баумит раздава летните медали

Баумит раздава летните медали

Краят на месец август винаги е белязан и с края на конкурса Фасада на сезона Лято 2016 на Баумит. Този път най-горещият месец, а да си признаем и цялото лято, минаха под знака на спорта, състезанията, победите, загубите, медалите. На наш терен, седем претендента участваха в летния етап на състезанието Фасада на годината и ето, че дойде време Баумит да окичи тримата победители с медалите.

След тримесечно онлайн гласуване на сайта на компанията, бяха събрани 109 гласа на публиката.

57 от тях са в подкрепа на Жилищна сграда в гр.Казанлък, ул.Ген.Столетов №11. Проектант на сградата е арх.Ивелин Недялков, инвеститор е Кей Джи Казанлък. Изпълнител и заявител в конкурса е Атан 2008, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп файн и ГранопорТоп R2.

Със среброто и 46 гласа на журито се закичи Многофамилна жилищна сграда от гр.Симеоновград, ул.Раковска №21. Проектанти на сградата са арх. Веселин Няголов, арх. Данаил Стефанов и арх. Катя Маджарова. Инвеститор е Община Сименовград с кмет Милена Рангелова. Изпълнител е Новел-М, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие ГранопорТоп К1,5 и К2.

Бронзът остана за Жилищна сграда гр.Варна, ул.Евлоги Георгиев №37, който е също достоен за златото. Проектант на сградата е арх. Мирослав Сталев, инвеститор и изпълнител е Топленд Стройинвест, избрал материалите Баумит, интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп Файн и СиликонКолор.

Трите финалистки от летния конкурс отиват на големите финали през 2017г., където ще срещнат конкуренцията във фасадите на победителите от сезон пролет и бъдещите -есен и зима 2016г. Баумит благодари на всички, които взеха участие в летния конкурс, както и на всички 109 гласували!

Прелисти броя

още в рубриката

Новини