СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 6, 2016

Ново поколение високоефективни LED лампи

Ново поколение високоефективни LED лампи

VIVALUX представи новата генерация лампи - AJAX LED 40W, 60W, 80W и TURBO LED - 30W, 40W. Новите серии са произведени на база на най-нова и иновативна технология в осветлението. Те са предназначени и подходящи при осветяване на помещения с голяма площ и височина. Важни характеристики: много висока мощност; висок и устойчив светлинен поток; изключителна светлинна ефективност.

AJAX LED са с уникален дизайн и решение на корпуса, с който се постига добро охлаждане и максимално дълъг експлоатационен живот на светлинния източник. В конструкцията на AJAX LED VIVALUX е използвана нова иновативна технология, която позволява преминаването на студения въздух през отвора на лампата и съответно извеждането навън на топлината през специално създадените за целта отвори. Ключов момент при LED лампите е охлаждането им, за да се осигури техният ефективен полезен живот. За да се предотврати прегряването на мощните LED лампи, новите лампи AJAX VIVALUX са конструирани със специални самоохлаждащи устройства (STC).

След дълга експлоатация на лампите върху корпуса им се събират фини прахови частици, което пречи на доброто им охлаждане и би довело до покачване на температурата. Новите лампи VIVALUX са проектирани така, че при попадането на праховите частици между отворите, те се хлъзват между тях, така че да не пречат на доброто им охлаждане.

Двете мощни серии LED лампи TURBO и AJAX LED са подходящи за търговски центрове, магазини, складови помещения, производствени помещения, изложбени зали, автосервизи, паркинги, гаражи, за парково осветление и навсякъде, където се цели отлична осветеност на големи по размери и високи пространства, съчетана с елегантност. С допълнителната приставка 90° за насочване на светлината на AJAX LED лампата лесно може да се превърне във функционално осветително тяло.

VIVALUX е изцяло българска компания с основна дейност продажба на осветление и консултации. Осветлението е един от ключовите елементи, които превръщат жилището ни в наш дом.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини