СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 7, 2016

Система Е39 е ново решение в портфолиото на ЕТЕМ

Система Е39 е ново решение в портфолиото на ЕТЕМ

Системата Е39 е най-новото решение в портфолиото на ЕТЕМ, целящо да даде по-голяма свобода по отношение на избора на видовете отваряемост. Новото решение Е39 е система за прозорци и врати тип „хармоника” позволява да се обособи и адаптира не само външното пространство в една къща, хотел или заведение, но гарантира и интериорни решения според нуждите и предназначението.

Освен че се отличава с елегантен прав дизайн и придава желания вид на помещението, системата на ЕТЕМ дава възможност да се приложат много нестандартни идеи в дизайна и архитектурата, които в същото време съчетават търсената уникална визия и комфорта.

Системата Е39 позволява използването на естествената светлина, осигурява звукоизолация, адаптивност, енергийно ефективна е и не на последно място, заради високото качество на материалите, гарантира дълготрайна и безпроблемна експлоатация.

Основното предимство на системата е свободата максимално да отворим дадено помещение в топлите дни и съответно да го затворим и защитим през зимата.

Алуминиевата система Е39 може да прегради или открие пространство до 20 квадратни метра чрез максимум осем последователно отварящи се крила с ширина 1 метър и височина до 2,8 метра. Топло и звукоизолацията са гарантирани, заради дебелината на стъклопакета, която е 34мм - размер, позволяващ използването на специални стъкла и панели. Заради високо качествения алуминий, неръждаемата стомана и EPDM уплътнителите Е39 е силно устойчива на корозия.

Специалистите от ЕТЕМ споделят, че заради своите адаптивност и реактивност на външни влияния хармониката Е39 има много големи възможности за приложение. Подходяща е както за частни къщи, вили, хотели и всесезонни басейни, така и за заведения, помещения за публични мероприятия, магазини, галерии и други.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини