СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 7, 2016

Белимо България представи иновативна продуктова гама

Белимо България представи иновативна продуктова гама

Утвърденият доставчик на средства за автоматизация Белимо България беше домакин на фирмен семинар на тема - Иновациите са в оранжево. Събитието се проведе на 6 и 7 октомври 2016г. в Бизнес център и хотел Земята и хората в София. Участници в събитието бяха проектанти в областта на сградната автоматизация, отоплението, вентилацията и климатизацията, както и клиенти на фирмата. Семинарът бе открит с приветствие към гостите и участниците от инж.Гергана Ангелова, управител на Белимо България.

Специален гост-лектор на семинара бе г-н Андреас Вюндерлин от холдинга Belimo Automation, който заема от две години отговорна позиция в компанията Belimo, Търговски директор за регион Европа. Г-н Вюндерлин запозна присъстващите подробно с развитието на швейцарския производител, продуктовата му гама и иновативните разработки на компанията.

Първата тема, която беше разгледана на семинара, включва развитието на швейцарския производител Belimo, иновативни продукти през годините и други интересни факти от историята на компанията. Другите разисквани теми от програмата на семинара бяха - Продуктова гама за регулиране на въздух, Продуктова гама за регулиране на вода, както и Съвременни тенденции при хидравличното регулиране в ОВиК системите. През вторият ден на семинара се състояха дискусии и практическа част със специалното участие на специалисти от катедра Топлинна и хладилна техника към Технически университет - София.

Заключителните думи на домакините Белимо България бяха: "Нашата компания продава не просто техника, а светоглед. Продуктите ни са с 5 годишна гаранция, гамата ни е обширна и покрива изискванията на всяко приложение с доказано качеството на изделията. Доставките ни са бързи, а най-важното - винаги можете да разчитате на компетентна поддръжка и съдействие от наша страна".

Прелисти броя

още в рубриката

Новини