СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 7, 2016

INTRAMA направи първа копка на нова производствена база

INTRAMA направи първа копка на нова производствена база

На официална церемония INTRAMA отпразнува първа копка на своята нова Производствена база, която ще бъде изградена в Тракия икономическа зона, област Пловдив, в землището на с.Бенковски.

Планираната инвестиция е резултат от дългогодишното, устойчиво и успешно развитие на INTRAMA в България и цели разширяване на съществуващите производствени мощности на компанията в гр.Пловдив. Проектът предвижда изграждането на високотехнологично предприятие за производство и печат на гъвкави опаковки. Ще бъдат изградени производствени, логистични, складови и административни помещения на РЗП от 13217м2. Планира се предприятието да бъде пуснато в пробна експлоатация през първото тримесечие на 2017г.

На обекта текат усилени строителни дейности. Те са възложени на Кастело Прикаст, който е основен строител на новата база. Заради спецификата на бъдещото производство, обектът трябва да отговаря на определени изисквания. Ръководството и контролът на строителните дейности са възложени на главният проектант на обекта арх. Георги Савов и неговия екип от ВАМОС.

Церемонията беше уважена от г-н Иван Тотев, кмет на Община Пловдив, г-н Димитър Иванов, Кмет на Община Марица, г-н Стефан Стоянов, Заместник-кмет Образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество на Община Пловдив, г-жа Гергана Трендафилова, Председател на Общински съвет на Община Марица и други представители на местната власт и на фирмите изпълнители на проекта.

INTRAMA е утвърден производител на висококачествени вакуум опаковъчни машини, фолиа за вакуум опаковка и самозалепващи етикети на рола. Основана в Германия през 1993г., компанията развива успешно своята дейност в България, Македония, Румъния, Сърбия и Косово. Производствената дейност и централният мениджмънт на компанията са съсредоточени в България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини