СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 7, 2016

Иновативни предложения на BAU 2017

Иновативни предложения на BAU 2017

За пореден път, архитекти и търговци ще се съберат заедно на специални изложби, форуми и водещи теми, които ще бъдат част от водещия международен панаир за архитектура, строителни материали и обновяване на сгради BAU 2017 от 16 - 21 януари в Мюнхен. Инженери, архитекти и проектанти, строители, търговци на строителни материали, строителни предприемачи и представители на бизнеса с недвижими имоти ще посетят Мюнхен. В програмата са включени вълнуващи теми и дискусии, разпределени по панели на видни представители на индустрията.

Архи-Уорлд Академи е най-голямото международно състезание за студенти, което също се провежда по време на изложението. Млади архитекти и студенти от над 100 страни са подали заявление за участие в състезанието. Щастливите победители ги очаква половин година стажантски позиции в големи архитектурни офиси по света. Церемонията по награждаването ще се извърши на 18 януари 2017г.

Експерти от противопожарна защита ще представят иновативни концепции за противопожарна охрана. На събитието, ще присъстват инженери, които ще представят информация за състоянието на най-съвременните защити в областта на технологиите за защита от пожари. Ще бъдат разгледани и секторите за покриви, фасади и соларни системи (зелени покриви и слънчеви системи). Експерти от цял свят ще изнесат своите доклади и ще представят работата си, като ще бъдат на разположение за отговори на въпроси от участниците в презентациите.

На повече от 180,000m2 площ над 2000 изложители от 42 страни ще представят пред над 250000 посетители от 156 държави своите продукти и услуги. Най-голямото изложение на строителния бранш, BAU 2017 изисква внимателна подготовка, като на разположение на участниците са редица дигитални и онлайн системи за плана и събитията на изложението.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини